02 / 05 / 2024

istanbulda ramazan etkinlik takvimi ibb

istanbulda ramazan etkinlik takvimi ibb

İstanbul'da Ramazan nasıl geçecek? İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul için hangi Ramazan etkinliklerini organize etti? Ramazan ayında İstanbul'da nerede, ne zaman, hangi etkinlikler düzenlenecek? İşte İBB'nin İstanbul'da Ramazan etkinlik takvimi...

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

İdris Güllüce Ümraniye Meydan'ını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ramazan dolayısı ile Ümraniye Meydanı' nda kurulan stantları ziyaret etti. Güllüce, Ümraniye’de Ramazan etkinlik alanında kurulan dernek stantlarını gezdi.

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan Etkinlikleri sürüyor!

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek, vatandaşların sıcak yaz akşamlarında eğlenceli saatler geçirmelerini sağlıyor. Gösteriler, ilçe halkına hoş vakit geçirme imkanı sunuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Dumankaya Camii yanındaki Pendik Belediyesi sosyal tesisi Ramazan'a yetişti!

Pendik Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Dumankaya Camii ile spor alanlarının yanına açılan Sosyal tesis, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar menüleri, daha sonra da kafeterya olarak hizmet verecek.

NG Afyon’da huzur ve keyif dolu bir Ramazan!

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın!

Muhteşem bir doğa içinde konumlanan NG Sapanca’da şehrin stresinden uzakta Ramazan coşkusunu yaşayabilir, yaz sıcağında serinleyerek huzurlu bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın.

Teknik Yapı Metropark projesinde Ramazan Bereketi kampanyası!

Ramazan ile birlikte geldi. Teknik Yapı Metropark projesinde başlayan "Ramazan Bereketi" kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor.

Konutta Ramazan kampanyaları!

Emlak sektörü Ramazan'da da pazarı hareketlendirmek için cazip kampanyalara imza atıyor. İşte yüzde 10 indirimden, hediye çamaşır, bulaşık makinesine kadar avantajlı Ramazan kampanyaları... İşte konutta Ramazan kampanyaları...

Arma Residence'da ramazan kampanyası! 60 ay sıfır faiz!

Okkalar inşaat'ın Arma Residence'da hemen teslim son daireler için Ramazan Kampanyası başlattı. Kurtköy'de inşa edilen projede 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler için 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Başakşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

On bir ayın sultanı Ramazan Başakşehir’de maneviyatı yüksek bir coşkuyla başladı. Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sular Vadisi ve Bahçeşehir etkinlik alanları Ramazan’ın ilk günü yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı

Teknik Yapı Metropark'ta Ramazan bereketi! Yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Metropark projesinde Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz kampanyası yer alıyor...

istanbulda ramazan etkinlik takvimi ibb Haberi

istanbulda ramazan etkinlik takvimi ibb

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27 Haziran 2014 Cuma akşamı başlayıp 30 gün sürecek olan Ramazan Ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenliyor.


30 gün boyunca konserlerden, şiir dinletilerine, geleneksel gösteri sanatlarından sohbetlere, Orta Oyununa kadar yüzlerce etkinlik İstanbullularla buluşacak. İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi ise,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları Olacak.


Maltepe sahilinde 1 milyon 200 bin m2 alan üzerine kurulan Avrupa’nın en büyük Yaşam, Spor ve Eğlence Merkezi, Anadolu Yakası’ndaki Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yaparken, Avrupa Yakası’nda ise yeni adres; İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı sahilinde oluşturulan 700 bin m2 alan üzerine kurulan Yenikapı Meydanı ve Etkinlik Alanı olacak.


Her iki etkinlik alanında da; iftar öncesinde çocuklara yönelik sahne gösterileri, Orta Oyunu ve Tasavvuf Mûsikîsi dinletileri...