28 / 04 / 2024

İstanbulda satılk daireler

İstanbulda satılk daireler

İstanbul’da konut sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen konut fiyatları artmaya devam ediyor.Konut fiyatlarındaki yükselişin devam ettiği İstanbul’da konutların metrekare ortalama fiyatı ilk kez 3.000 lirayı geçti.

O ildeki konut fiyatları 5-6 milyon TL’den 1 milyon TL’ye kadar düştü!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde 6 Şubat deprem felaketinin ardından konut satışları resmen dibe vurdu. Deprem öncesi 5-6 milyon TL’ye satılan daireler şimdilerde 1 milyon TL’ye alıcı bulamaz hale geldi.

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Loft Albero Country Club nerede?

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde  Sedimega  İnşaat tarafından hayata geçirilen Loft Albero Country Club'da villalar satışa çıktı. Projede satılan daireler Haziran 2021'de teslim edilecek.

0.79 faizli sıfır konut kredisi şartları neler?

Kamu bankaları sıfır konut satışlarını desteklemek ve tüketiciye daha uygun koşullarda kredi sunmak için ilk defa satılacak daireler için konut kredisi faizlerini yüzde 0.79’a indirdi. Peki yüzde 0.79 faizli konut kredisi şartları neler?

Düzce Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 23 daire!

Düzce Belediyesi, Camikebir Mahallesi'ndeki 23 daireyi satıyor. Daireler için ihaleler 25 Temmuz 2017 Salı günü gerçekleşecek..

Laguna Thermal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi Çaygören Köyü'nde inşa edilen Laguna Thermal Tatil Köyü'nde 36 dairelik devremülk daireler yer alacak. Proje 102 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Aksaray Ihlara Termal Tatil Köyü'nde 4 bin TL'ye devremülk!

Ihlara Termal Tatil Köyü 10 yıllık devremülk daireler 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aksaray Güzelyurt'ta yer alan devremülkte 110 adet apart daire mevcut.

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümle değerleniyor!

Gaziosmanpaşa'da şu an metrekaresi bin dolardan satılan daireler kentsel dönüşümün etkisiyle 5 yıl içinde 25 bin dolara çıkacak, bu rakamlarla Londra ve Paris'le yarışacak.

Ordu-Giresun Havalimanı konut ve arsayı uçurdu!

Havalimanı açılmadan önce Gülyalı ilçesinde 80 bin liraya satılan daireler 160 bin lirayı geçerken, metrekare fiyatı 100 lira civarında olan arsa birim satış fiyatı da 300 liraya kadar çıktı.

2000 yılında Sardunya Evleri satışa sunulmuş!

2000 yılında Samandıra'da inşa edilen Sardunya Evleri satışa sunulmuş. 36 ay sabit taksitle satılan daireler 33.5 (790 adet altın parası) milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2000 yılında Ağaoğlu My City'de 34 milyardan fiyatlarla daire!

1999 yılında Ağaoğlu My City'de 60 ay vade ile satılan daireler, 34 milyar 120 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 83 metrekarelik stüdyo daire 34 milyar 120 milyon liraya (805 adet altın parası) satılıyormuş.

Patara devremülk satışında 30 villayı satışa çıkardı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik, ara verdiği devremülk satışına bu yıl tekrar başladı.

İstanbulda satılk daireler Haberi

İstanbulda satılk daireler

Konut fiyatlarındaki yükselişin devam ettiği İstanbul’da metrekare ortalama satış fiyatı ilk kez Eylül ayında 3.000 lirayı gördü.


 Eylül 2014 Emlak Endeksi’ne göre İstanbul’da ortalama fiyat 3.043 lira oldu. Geçtiğimiz yıl bu rakam 2.450 lira ortalamasındaydı. İstanbul’da son bir ayda fiyatı en çok artan ilçe Eyüp... İlçede metrekare fiyatları yüzde 9.1 artarak metrekaresi 2.977 lira oldu. İkinci sırayı yüzde 8.5 artışla Beykoz aldı. İlçede ortalama fiyat 5.932 lira. Üçüncü sırada ise yüzde 7.6 artışla Pendik var. Pendik’te ortalama fiyat 2.152 lira. Kiralık konut analizine bakıldığında ise metrekare ortalama fiyat 20 liraya ulaştı. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde metrekaresi 16 liraya İstanbul’da ev kiralamak mümkündü. İstanbul genelinde ortalama amortisman süresi ise 13 yıllık ortalama sürecini korudu. İstanbul’da ticari gayrimenkul fiyatlarına bakıldığında metrekare ortalaması...