29 / 04 / 2024

istanbulda susuzluk yaşanacak mı

istanbulda susuzluk yaşanacak mı

İBB, yaşanan şiddetli yağışın ardından Terkos, Ömerli, Elmalı ve Darlık su havzalarına önemli miktarda yağış düştüğünü açıkladı.Yağış öncesi birçok bölgede yoğun dolu yağışı gözlenirken, Tuzla açıklarında ise hortum meydana geldi...

Türkiye genelinde barajlarda yüzde 25 daha az su var!

Türkiye'deki içme suyu barajlarında geçen yıla göre yüzde 25 daha az su bulunuyor. İstanbul'da yüzde 26.9, Ankara'da 22.5, İzmir'de 61.5, Bursa'da ise 39.1'lik doluluk oranı gözlendi...

Ticari gayrimenkulde yaşanan dönüşüm yükseliş yönünde ilerliyor!

İngiltere'de bulunan emlak ajansı Knight Frank LLP’nin “2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu”na göre ticari gayrimenkullerde yaşanan dönüşüm 2023 yılında yüzde 54 azalırken, 2024 yılında sektörde yaşanacak gelişmeler ile artması bekleniyor.

İstanbul'da bugün bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak...

İstanbul ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler ve sokaklar vatandaşların gündeminde yer alıyor. İstanbul'da bugün (16 Ocak Salı) günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar BEDAŞ açıkladı. İşte haberin detayları...

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Kredi kartı sahipleri bunu yapmazsanız 639,50 kesinti yaşanacak! 

Kredi kartı kullananlara önemli bir uyarı geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu haber büyük önem taşıyor. Haziran ayı kart ekstrelerini kontrol etmeyenler 639,50 TL kesinti yaşayabilir. Kredi kartı aidatı kesintisinin bu aydan itibaren başladığı belirtildi. İşte konu ile ilgili önemli detaylar…

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrikler mi kesilecek? Bugün elektrik mi kesilecek? İşte 20 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 20 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler açıklandı! İşte 18 Haziran Pazar elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 18 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde yaşayanlar hemen bakın! İşte 16 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 16 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Vatandaşlar hemen bakın! İşte 15 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 15 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Elektriksiz kalacağız! İşte 14 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 14 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! İşte 13 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi meydana gelecek mi? Hangi ilçelerde elektrik kesileceğinin yaşanacağı tek tek araştırılıyor. 13 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

istanbulda susuzluk yaşanacak mı Haberi

istanbulda susuzluk yaşanacak mı

İBB, yaşanan şiddetli yağışın ardından Terkos, Ömerli, Elmalı ve Darlık su havzalarına önemli miktarda yağış düştüğünü açıkladı.


Yapılan açıklamada, "İstanbul'un batısından başlayarak Silivri, Büyükçekmece Fatih üzerinden geçerek ilerleyen şiddetli yağış; Üsküdar, Kadıköy bölgelerinde sınırlı, Bostancı, Kartal, Pendik ve Tuzla'da şiddetli ve uzun süreli olarak yağdı.


Yağış öncesi birçok bölgede yoğun dolu yağışı gözlenirken, Tuzla açıklarında ise hortum meydana geldi. Yine Tuzla'da şiddetli rüzgar nedeniyle bir elektrik direği devrildi, ancak olayda yaralanma olmadı" ifadelerine yer verildi.


Esenler ilçesinde bir evin çatısına düşen yıldırım sonucu yangın çıktığı ancak can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı belirtilen açıklamada, yangının itfaiye tarafından söndürüldüğü belirtildi. Yağış anlarında Beyazmasa, İtfaiye, İSKİ, Yol Bakım ve AKOM'a ait komuta merkezlerine önemli bir ihbar gelmediği belirtildi.


Bölgelere düşen ortalama yağış miktarı ise şöyle:


Hadımköy 13...