04 / 05 / 2024

Kredi kartı sahipleri bunu yapmazsanız 639,50 kesinti yaşanacak! 

Kredi kartı sahipleri bunu yapmazsanız 639,50 kesinti yaşanacak! 

Kredi kartı kullananlara önemli bir uyarı geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu haber büyük önem taşıyor. Haziran ayı kart ekstrelerini kontrol etmeyenler 639,50 TL kesinti yaşayabilir. Kredi kartı aidatı kesintisinin bu aydan itibaren başladığı belirtildi. İşte konu ile ilgili önemli detaylar…



Kredi kartı kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Duyuruya uyanlar cebinde 639 TL tutarında para tutabilecek iken, uymayanlar ise 639 TL para kesintisine maruz kalacak. Pek çok kişiyi ilgilendiren bu haber vatandaşların dikkatini çekiyor.

Haziran ayında yapılan kredi kartı aidatı 

Son dönemlerde kredi kartı kullanıcılarından şikayetler artmaya devam ediyor. Kredi kartı ekstrelerinin Haziran ayı itibarıyla kontrol etmeleri vurgulandı.  Bankalar, Haziran ayının başlangıcıyla birlikte kredi kartı aidatı kesintisine başladı. Bu durum, birçok vatandaş arasında tepki ve endişeye yol açtı. Ancak kesinti işlemini onaylamayan müşterilerin aidat kesintisine maruz kalmayacağı belirtildi. 

Bankalar arasında kredi kartı kesintisinin ortalama olarak 600 TL olduğu biliniyor. Yapılan duyurunun dikkate alınması durumunda kredi sahiplerinin en az 600 TL cebinde kalacak.  Türkiye’de 104 milyonu aşkın bankanın bulunması ve kredi kartı kullanan kişilerin epeyce olması pek çok kişiyi yakından ilgilendiriyor.  Kredi kartı kullanıcılarına yönelik yapılan uyarılarda, her yıl Haziran ayında aidat kesintisi işlemi için gereken adımların atılması gerektiği ön plana çıkıyor.


Geri Dön