18 / 05 / 2024

Kredi kartı sahipleri bunu yapmazsanız 639,50 kesinti yaşanacak! 

Kredi kartı sahipleri bunu yapmazsanız 639,50 kesinti yaşanacak! 

Kredi kartı kullananlara önemli bir uyarı geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu haber büyük önem taşıyor. Haziran ayı kart ekstrelerini kontrol etmeyenler 639,50 TL kesinti yaşayabilir. Kredi kartı aidatı kesintisinin bu aydan itibaren başladığı belirtildi. İşte konu ile ilgili önemli detaylar…



Kredi kartı sahipleri bunu yapmazsanız 639,50 kesinti yaşanacak! 

Kredi kartı sahiplerinin dikkatli olması gerekiyor

Kredi kartı sahipleri üyelik ücretleri kesintileriyle ilgili şikayetlerini sık sık dile getiriyor. Ancak bu konuyla ilgili yapılan açıklamalar dahilinde şikayetin gerekçesi belirtildi. Bu açıklamada, banka kartları ve sanal kredi kartlarından yıllık üyelik ücreti alınmayacağı vurgulandı. Aynı zamanda iptal taleplerinin reddedilmeyeceği ve bu şekilde iptal edilen kredi kartlarının borç geri ödeme dönemlerinde üyelik ücretinin tahsil edilmeyeceği belirtildi.

Kredi kartı kullanıcılarının dikkat etmesi gereken diğer konulardan biri ise kredi kartı ekstrelerinin düzenli olarak kontrol edilmesidir. Aidat kesintileri bazı durumlarda hatalı ve yanlış şekilde gerçekleştiği için gereksiz kesintilerin tespit edilmeleri gerekiyor. Tespit edilmesi durumunda bankalarla iletişime geçilmeli ve itirazda bulunulmalıdır. 

Türkiye'de kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. 22 Haziran son tarih

Kredi kartlarına faiz zammı mı geliyor?

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!


Geri Dön