27 / 04 / 2024

istanbulda trafik

istanbulda trafik

Tatilciler dönüş yolunda. Kurban Bayramı tatilinden dönenler nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikametinde zaman zaman araç yoğunluğu yaşanıyor. Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini sürdürüyor.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Araç sahipleri dikkat! Sigorta şirketlerinin trafik sigorta yapmamasına ilişkin şikayetler üzerine açıklama geldi

Sigorta şirketlerinin trafik sigortası yapmamasına sert yaptırım geliyor. İşte detaylar…

Trafik sigortası primi ne kadar olacak? Zorunlu trafik sigortası fiyatları yükselecek mi?

Zorunlu trafik sigortasına yapılacak yeni zam oranı belli oldu. Akaryakıtlara yapılan zamların ardından trafik sigortası primi için yapılacak % 25'lik artış özellikle ticari araç sahiplerinin tepkisine neden olacak. Peki Trafik sigortası primi ne kadar olacak?

Zorunlu trafik sigortasında zamlı tarife geldi! İşte 1 Mayıs 2022 trafik sigortası fiyat listesi...

Bugün itibarıyla Zorunlu Trafik Sigortası'na zamlı tarife uygulanacak! Peki, zorunlu tarfik sigortası fiyatları ne kadar?İşte 1 Mayıs 2022 trafik sigortası fiyat listesi...

Zorunlu Trafik Sigortası'na sayılı günler kaldı! İşte zamlı Trafik Sigortası tarifesiyle oluşacak yeni fiyatlar

Milyonlarca sürücü bu haberi bekliyor. Mayıs ayı itibarıyla zamlı Zorunlu Trafik Sigortası yürürlüğe girecek. İşte tüm detaylar...

Trafik sigortasında yeni dönem! O tutarı da sigorta şirketleri ödeyecek

Trafik sigortası poliçesinde yaralanmalı kaza ve ölümlü kaza teminat bedelleri şimdiye kadar kazada mağdur olan sigortalıya ödeniyordu. Son yaşanan olaydan sonra Yargıtay yaralamalı kazadan sonra bakıcı parasının sigorta tarafından ödenmesine hükmetti.

Trafik sigortasına rekor zam! Her ay düzenli artacak! İşte trafik sigortası fiyatları 2022...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Noyan Doğan, bugünkü köşesinde trafik sigortasına gelen zammı kaleme aldı. İşte Noyan Doğan'ın o yazısı...

25 milyon araç sahibine kötü haber geldi! Trafik sigortasına her ay otomatik zam yapılacak!

25 milyon araç sahibine kötü haber geldi. Geçtiğimiz Şubat ayında yüzde 20 oranında zamlanan zorunlu trafik sigortasına her ay düzenli olarak yüzde 2.25 otomatik zam yapılacak ve böylelikle yıllık zam yüzde 51’i bulacak.

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Arabası olanlara şok! Zorunlu trafik sigortası 2022 ne kadar oldu?

Zorunlu trafik sigortası ücretlerine güncelleme geldi, araç sahiplerini yakından ilgilendiren zorunlu trafik sigortaları ne kadar?

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

istanbulda trafik Haberi

istanbulda trafik

Kurban Bayramı tatilinden dönenler nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikametinde zaman zaman araç yoğunluğu yaşanıyor.


Bayramın son gününde oluşacak trafiğe yakalanmak istemeyen tatilciler, İstanbul'a doğru dönüşe geçti. Tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikameti Gültepe mevkisinde araç kuyruğu oluştu. Otoyolun Ankara istikametinde ise yoğunluk olmadığı gözlendi.


Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini...