24 / 07 / 2024

istanbuldaki plajların hangileri temiz

istanbuldaki plajların hangileri temiz

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

Aile Bakanlığı'ndan ailelere yeni müjde! Para destek ödemesi...

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yardımların hangileri olduğu araştırılmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından ailelere verilen bir destek daha var.

Son 1 senede en çok kazandıran altın fonları! Yatırımcılara yüzde 65'ten fazla kazanç şoku!

Yatırımcılar, altının yanı sıra altın fonlarının da ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki son 1 senede en çok kazandıran altın fonları hangileri? İşte detaylar...

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

İstanbul plajlarının 2024 ücret tarifesi belli oldu!

Yaz mevsimi ile beraber hava sıcaklıkları yurt genelinde artıyor. İstanbul’da hava sıcaklığı önümüzdeki 5 gün boyunca artacak ve cumartesi günü 30 derece olacak. Sahil bölgelerinde hizmet veren tesislere giriş ücretleri de belli oldu. Buna göre, plajlara giriş ücreti ne kadar oldu?

İzmirliler dikkat! Kiraların en yüksek ve en düşük olduğu ilçeler hangileri?

2014 yılında kurulan ve emlakçıların sıkça başvurduğu Endeksa platformunun güncel verilerine göre, İzmir’de kiralık konut fiyatlarının en yüksek ve en düşük olduğu ilçeler belli oldu. 

1936'da İstanbul'da kiraların en pahalı ve en ucuz olduğu semtler!

1939 yılında İstanbul'da kiraların en pahalı ve en ucuz olduğu semtler tek tek açıklanmış. Peki o yılda kiraların en pahalı ve ucuz olduğu semtler hangileri?

En ucuz otomatik araçlar hangileri? 1 milyonun altındaki otomatik otomobiller...

Otomatik araçlar otomotiv pazarının yüzde 90’ını oluşturuyor. Buna göre, Türkiye’de en ucuz otomatik vitesli araçlar hangileri?

Borsa İstanbul'da haftanın en çok kazandıran hisseleri hangileri?

Borsa İstanbul, geçtiğimiz hafta rekor üzerine rekor kırarken, tarihinde ilk defa 10 bin puan seviyesinin üzerini test etmiş oldu. Buna göre, haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri hangileri oldu? 

Konut kredisi hesaplama! 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin TL konut kredisi aylık taksit tutarı

Ev sahibi olmak isteyenler için bankalar konut kredisi ve aylık ödeme taksit tutarlarını açıkladı. 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin konut kredisinde aylık taksit kaç TL?

Haftanın en çok kazandıranları belli oldu! Hangi yatırım araçları kaybetti, hangileri kazandırdı?

Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları hangilerinin olduğu belirlendi. Buna göre, borsa yatırımcısının yüzünü güldürürken,  öte yandan ise Dolar ve Euro ise değer kaybetti. İşte yatırım araçları ile ilgili ayrıntılar.

Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar hangileri! Altın rekor kırdı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) yer alan standart altının kilogramı, 2 milyon 417 bin liraya çıkarak rekor üstüne rekor kırmış oldu. 

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

istanbuldaki plajların hangileri temiz Haberi

istanbuldaki plajların hangileri temiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin kıyı şeridindeki sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarını 42 mobil ekiple her gün temizliyor.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2005'ten itibaren şehrin plajlarını denize girilebilir hale getirirken, cankurtaran ve temizlik çalışmalarıyla plajlardaki hizmet kalitesini de en üst seviyede tutuyor.


Yapılan ölçümlere göre, Güneş, Menekşe ve Caddebostan gibi merkezi plajlar dahil birçok noktadaki su kalitesi, rahatlıkla denize girilebilecek ölçüde temiz durumda.


Plajlardaki temizlik ve bakım çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İSTAÇ'ın denetiminde 180 personel ve 8 özel plaj temizleme makinesiyle sürdürülüyor.


İstanbul'un 515 kilometrelik kıyı şeridindeki sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantları, 30 daimi ve 12 yazlık ekiplerden oluşan toplamda 42 mobil ekiple her gün temizleniyor.


Yaz aylarında özellikle lodosun etkili olduğu günlerde yoğunlaşan yosunların temizliğine özel önem veriliyor....