16 / 05 / 2024

istanbuldaki plajların hangileri temiz

istanbuldaki plajların hangileri temiz

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

Konut kredisi hesaplama! 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin TL konut kredisi aylık taksit tutarı

Ev sahibi olmak isteyenler için bankalar konut kredisi ve aylık ödeme taksit tutarlarını açıkladı. 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin konut kredisinde aylık taksit kaç TL?

Haftanın en çok kazandıranları belli oldu! Hangi yatırım araçları kaybetti, hangileri kazandırdı?

Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları hangilerinin olduğu belirlendi. Buna göre, borsa yatırımcısının yüzünü güldürürken,  öte yandan ise Dolar ve Euro ise değer kaybetti. İşte yatırım araçları ile ilgili ayrıntılar.

Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar hangileri! Altın rekor kırdı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) yer alan standart altının kilogramı, 2 milyon 417 bin liraya çıkarak rekor üstüne rekor kırmış oldu. 

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

2024 otomobil fiyatları belli oldu! En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2024 model sıfır otomobiller bayilerde yerini almaya başladı. Çoğu marka 2024 model arabalarının satışlarına başladı. Peki en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Yabancı yatırımcıların en çok aldığı ve sattığı hisseler hangileri? İşte yabancı girişi olan BIST hisseleri...

İş Yatırım tarafından yabancı yatırımcıların aldığı ve sattığı hisseler açıklandı. Buna göre hisse senetlerinde günlük yabancı oranları tablosunda en çok artan ve en çok azalan hisselerin isimleri belli oldu. İşte yabancı girişi olan BIST hisseleri...

istanbuldaki plajların hangileri temiz Haberi

istanbuldaki plajların hangileri temiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin kıyı şeridindeki sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarını 42 mobil ekiple her gün temizliyor.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2005'ten itibaren şehrin plajlarını denize girilebilir hale getirirken, cankurtaran ve temizlik çalışmalarıyla plajlardaki hizmet kalitesini de en üst seviyede tutuyor.


Yapılan ölçümlere göre, Güneş, Menekşe ve Caddebostan gibi merkezi plajlar dahil birçok noktadaki su kalitesi, rahatlıkla denize girilebilecek ölçüde temiz durumda.


Plajlardaki temizlik ve bakım çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İSTAÇ'ın denetiminde 180 personel ve 8 özel plaj temizleme makinesiyle sürdürülüyor.


İstanbul'un 515 kilometrelik kıyı şeridindeki sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantları, 30 daimi ve 12 yazlık ekiplerden oluşan toplamda 42 mobil ekiple her gün temizleniyor.


Yaz aylarında özellikle lodosun etkili olduğu günlerde yoğunlaşan yosunların temizliğine özel önem veriliyor....