16 / 05 / 2024

İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri adres

İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri adres

İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri Limited Şirketi, Selim Kaya, Nuh Köse, Rami Houbby tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Üsküdar, SBK İşmerkezi, B Blok'ta kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da NEsrin Esen tarafından kuruldu. 

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63!

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesine ait çalışmalar, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlandı. Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63 (96,33) olarak güncellendi. 

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Acar Kurumsal Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Acar Kurumsal Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Şimşek tarafından açıldı.

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Doğuş GYO kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı...

Kurumsal Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal Kiralama Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sümer Atakan tarafından kuruldu.

Suitex Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suitex Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Çağlar tarafından Beykoz'da kuruldu.

Kurumsalkiracı Kurumsal Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kurumsalkiracı Kurumsal Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezerhan Turak tarafından kuruldu. 

Doğuş GYO, Kobirate ile kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı.

İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri adres Haberi

İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri adres

İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri Limited Şirketi, Selim Kaya, Nuh Köse, Rami Houbby tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Gayrimenkul  yönetim, Telekomünikasyon  hizmetleri,eğitim ,danışmanlık 2-Telekomünikasyon, pazarlama, strateji ve  genel  işletme, yönetim  danışmanlık  hizmetleri kurumsal  çözüm  ve  hizmetler  satış,pazarlama  ve  destek  hizmetleri ,  3- Kurumsal  Eğitim  ve  Danışmanlık  hizmetleri   4- Yönetilen  ofis  hizmetleri paylaşımlı,hazır ve  sanal  ofis hizmetleri, ofis  kiralama,ofis  satışı  hertürlü  Telekomünikasyo  n hizmetleri  , 5- Gayrimenkul geliştirme, kiralama, satış ve  aracılık  hizmetleri, 6- Elktronik  malzeme ürünlerinin  distribütörlüğü ,bütün  bilgisayar  ve  yan  ürünleri, güvenlik  ürünleri, aktif  ve  pasif  network ürünlerinin  dağıtıcılığı , satış  ve pazarlaması , danışmanlığı. 7 - Finansal danışmanlık faaliyetleri 8- Bilgisayar sistem ve yazılım danışmanlık hizmetleri 9- Gayrimenkulün...