08 / 05 / 2024

istanbulu alarma geçiren helikopter

istanbulu alarma geçiren helikopter

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

Mercedes çıldırdı, fiyatlar uçuşa geçti! 2023 Mercedes A Serisi Sedan'a gelen zammı duyunca inanamayacaksınız! 

Nisan ayını sessiz geçiren Mercedes, Mayıs ayının gelmesiyle birlikte uçuşa geçti. Modellerine bir bir zam yapan marka, Türkiye'de tutulan modellerden birisi olan A Serisi Sedan'ın da fiyatını güncelledi. İşte detaylar...

Dolar- TL fark etmez, nakit para kullananlar çok dikkat! Tüm süpermarketler alarma geçti

Türkiye'de enflasyonun yükselmesi ve TL'deki değer kaybının ardından sahte para kullanımı da arttı. Özellikle 100'lük banknot üzerinden harekete geçen dolandırıcılar, milyonlarca insanın emeğine göz koyuyor.

Mehmet Ali Erbil: Kiralarla geçiniyorum!

Bir süredir sağlık sorunlarıyla zor zamanlar geçiren şovmen Mehmet Ali Erbil, kira ödemeleriyle geçindiğini dile getirdi.

2021'de hayata geçiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın depreme yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda bina kimlik sistemini hayata geçiren Bakanlık, binalara 70 metreden okunabilen çip takılması için hayata geçiyor.

Yabancıların mülklerini sahte belgelerle üzerlerine geçiren çeteye operasyon!

Türkiye'de Rum, Musevi, Ermeni, İtalyan, Fransız gibi yabancı kişilere ait ve sahipleri yurt dışında olan veya vefat etmiş kişilerin gayrimenkullerini belirleyerek, sahte vekaletnameyle üzerlerine geçiren bir çeteye operasyon düzenlendi. 7 şüpheliden 5’i yakalandı. 

İhtisas Serbest Bölgesi modeli hayata geçirildi!

İhtisas Serbest Bölgesi modelini hayata geçirdiklerini hayata geçiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Ülkemizin Ar-Ge yoğun, yüksek teknoloji ve katma değerli ihracat hedeflerine katkı sağlayacak firmalara kira, nitelikli istihdam gibi desteklerin yanı sıra, gelir, kurumlar ve gümrük vergisi gibi bir

Yalova Belediyesi'nden zimmetine para geçiren vurguncu yakalandı!

Yalova Belediyesi'nde muhasebe departmanında çalışan Reşat Elgin'in, 1 milyon liradan fazla miktar parayı zimmetine geçirdiği ortaya çıktı. 1 milyon TL değerinde villa aldığı da öğrenilen Elgin, Denizli'de polis ekipleri tarafından yakalandı...

Yalova'da zimmetine para geçiren muhasebeci 1 milyonluk villa almış!

Yalova Belediyesi'nde muhasebe çalışanı R.E.'nin yüklü miktarda parayı zimmetine geçirerek kısa süre önce yaklaşık 1 milyon lira değerinde villa aldığı öğrenildi.

Yalova Belediyesi'nden hesabına para geçiren muhasebeci 1 milyon liraya villa aldı!

Yalova Belediyesi'nin muhasebe biriminde çalışan R.E. bir süre önce hesabına yüklü bir miktar para geçirip ortadan kayboldu. R.E'nin ortadan kayboluşunun ardından başlatılan soruşturmada kısa bir zaman önce 1 milyon TL değerinde villa aldığı ortaya çıktı...

350 ev ve iş yerini üzerlerine geçiren aile yakalandı!

Adana'da çete kuran aile vatandaşları tehdit ederek para, tarla, ev ve iş yerlerini üzerlerine geçirdi. Polis tarafından yakalanan çete gözaltına alındı.

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

İzmir Folkart Life Bornova 250 milyonluk yeni projesini hayata geçirdi!

İzmir’de projelerini hayata geçiren Folkart Yapı, Folkart Life Bornova’ya başladı. 'Ulaşılabilir lüks’ sloganıyla tanıtımı yapılan ve Demirce Mimarlık imzasını taşıyan Folkart Life Bornova’da 830 konut yer alıyor.

istanbulu alarma geçiren helikopter Haberi

istanbulu alarma geçiren helikopter

Avşa Adası'ndan Çekmeköy'e uçan işadamı Ali Ağaoğlu'na ait helikopter havada kısa süreli paniğe neden oldu. Dün 17.15 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na rapor vermeden Avşa Adası'ndan kalkış yapan TC-HCM kuyruk tescilli Bell 430 tipi helikopterin Hava Trafik Kontrol Merkezi tarafından tanımlanamaması üzerine hareketli dakikalar yaşandı. 


Balıkesir'den kalkan 2 adet F-16 uçağı kısa sürede helikopterin uçtuğu güzergaha gelerek temas kurdu. Helikopterin tanımlanmasının ardından uçaklar Balıkesir'e geri döndü. Bu sırada Maltepe sahilinde F-16'ları gören vatandaşlar sosyal medyada endişelerini dile getirdi. Helikopterin işadamı Ali Ağaoğlu'na ait olduğu belirtilirken Ağaoğlu'nun helikopterde bulunup bulunmadığı öğrenilemedi. 


Sabah 


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı


İstanbul'da Avşa Adası'ndan rapor vermeden kalkan Bell 430 tipi helikopter F-16'ların havalanmasına neden oldu.


Olay dün saat 17.15'te meydana geldi. Avşa Adası'ndan rapor vermeden kalkış yapan Bell 430...