06 / 07 / 2024

İstanbulun 8 ilçesinde elektrikler kesildi

İstanbulun 8 ilçesinde elektrikler kesildi

TEDAŞ'ın Hasdal'da bulunan yüksek gerilim hattındaki kablolardan biri yıldırım düşmesi sonucu koptu. İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki 8 ilçe elektriksiz kaldı. Sorunun çözülmesinin ardından ilçelere elektrik verildi.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Milli Emlak o ildeki 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf! 

Afyonkarahisar İscehisar Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İscehisar ilçesinde yer alan 28 adet Hazine gayrimenkulünü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Afyonkarahisar İscehisar'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 8 taksitle arsa ve arazi satıyor! 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Burdur Milli Emlak Müdürlüğü, Burdur ili, Merkez ilçesinde yer alan 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle 37 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Ankara Kızılcahamam Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesinde yer alan 37 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, o ildeki 9 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor! 

Bartın Milli Emlak Müdürlüğü, Bartın ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Bartın Merkez'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksitle satıyor!

Kütahya Dumlupınar Milli Emlak, Kütahya ili, Dumlupınar ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Kütahya Dumlupınar'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Başkentte 69 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan hem yüzde 20 indirim hem 8 taksit fırsatı! 

Başkent Hisar Milli Emlak, Ankara ili, Beypazarı ilçesinde yer alan 69 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksit ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Ankara'da satışa sunulan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbulun 8 ilçesinde elektrikler kesildi Haberi

İstanbulun 8 ilçesinde elektrikler kesildi

TEDAŞ'ın Hasdal'da bulunan yüksek gerilim hattındaki kablolardan biri yıldırım düşmesi sonucu koptu. İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki 8 ilçe elektriksiz kaldı. Sorunun çözülmesinin ardından saat 23.30'a kadar kademeli olarak ilçelere elektrik verildi.


8 İLÇE ELEKTRİKSİZ KALDI

Olay saat 20.25 sıralarında meydana geldi. Hasdal'da bulunan ve Kağıthane İletim Hattı'na elektrik sağlayan yüksek gerilim hattındaki kablolardan biri yıldırım düşmesi sonucu koptu. Kopan kablod, Alibeyköy-TEM Bağlantı Yolu üzerine düştü. Bu nedenle, polis ekipleri iki taraflı olarak yolu trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Kopan kablonun kaldırılması için TEDAŞ ekipleri çağrıldı.

Kablonun kopması nedeniyle Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Sarıyer, Kağıthane, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Beyoğlu'nun bazı bölgeleri saat 20.25'ten itibaren elektriksiz kaldı.


YOL İKİ SAAT TRAFİĞE KAPANDI

Kopan kablo Alibeyköy-TEM Bağlantı Yolu'na düştü. Polis ekipleri iki taraflı olarak yolu trafiğe...