05 / 05 / 2024

istanbulun simgesi

istanbulun simgesi

"İstanbul'un dev simgesi için çalışıyoruz" diyen Outdoor Factory ortakları Toygar Yedigöz ve Suphi Aydıner, çalışmalara başladıklarını ifade etti. 

Soğan pahalılığın simgesi haline geldi: ‘Beş senedir soğanı konuşuyoruz’

Yüksek enflasyonun, pahalılığın resmen simgesi durumuna gelen kuru soğan, yine seçim meydanlarında boy gösteriyor. Yurttaşlar “Beş senedir kuru soğanı konuşuyoruz” diyor.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Orhan Tavlı: Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak'' dedi.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’nin değeri Bağdat’ı geçecek!

Kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe’de metrekare fiyatının 7 bin ve üzerinde olduğunu söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu “Projeler bittiğinde burası Bağdat Caddesi’nden daha değerli olacak” dedi.

TOKİ Başakşehir'e 5 yılda 60 bin konut yaptı!

Başakşehir, 2002'den itibaren Türkiye'de hız kazanan kentsel dönüşüm ve modern şehirciliğin simgesi haline geldi. Türkiye'de 2002'den sonra kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma projeleri hız kazandı.

Başakşehir kentsel dönüşümde simge haline geldi!

İstanbul Başakşehir, 2002'den itibaren Türkiye'de hız kazanan kentsel dönüşüm ve modern şehirciliğin simgesi haline geldi. Nüfusu 5 yılda 170 bin arttı. Kayaşehir projesi de birçok yeni projeye model oldu

Çamlıca Cami yeniden dirilişin simgesi!

Çamlıca Camii projesinde kaba inşaatın yüzde 90’lık bölümü tamamlandı, dış kaplama taşlarının döşeme çalışmalarına da başlandı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,inşaat alanını ziyaret etti.

Başakşehir gayrimenkulde Türkiye’ye model oldu!

İstanbul Başakşehir, 2002'den itibaren Türkiye'de hız kazanan kentsel dönüşüm ve modern şehirciliğin simgesi haline geldi. Nüfusu 5 yılda 170 bin arttı. Kayaşehir projesi de birçok yeni projeye model oldu.

Güvercinada'da peyzaj çalışmaları başlıyor!

Kuşadası’nın simgesi tarihi Güvercinada Kalesi’nde 2010 yılında başlayan Kaçak yapıların yıkımı ve 2012 yılında başlayan restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları son aşamaya geldi.

Etiler Venüs Pastanesi yenilenecek!

Ünlü steak restoranı Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem, Etiler'in simgesi Venüs Pastanesi'ni 22 milyon dolara satın almıştı. Gökçe ile Erdem, Venüs Pastanesi'nin sadece mülkünü değil, kedisini de satın almış.

Etiler Venüs Pastanesi ne olacak?

Bülent Cankurt: Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem'in, Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara (60 milyon lira) satın aldığını yazmıştım.

istanbulun simgesi Haberi

istanbulun simgesi

Outdoor Factory, Türkiye'de birçok belediyeye tema parklar inşa ediyor. Outdoor Factory'nin patronları Toygar Yedigöz ve Suphi Aydıner'in şimdiki hayali Karaköy'e İstanbul'un simgesini inşa etmek. Yedigöz ve Aydıner bu proje için çalışmalara başladıklarını söyleyerek, "80 milyon Euro’luk proje London Eye gibi olmalı" dedi. 


Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre; "London Eye" benzeri bir projeyi Karaköy'de inşa etmek isteyen Outdoor Factory, yıl sonunda 120 milyon lira ciro bekliyor.

10 yıl önce Toygar Yedigöz ve Suphi Aydıner ortaklığında kurulan şirker kısa sürede büyüdü, Toygar Yedigöz ve Suphi Aydıner bu süreci şöyle anlattı; "Birçok şirkete reklam alanında hizmet veriyorduk. Bir gün bu şirketlerden biri bizi çağırdı ve reklam simgelerini 3 boyutlu bir şekilde yapmak istedi. O dönem daha 3 boyutlu yazıcılar yoktu. Biz...