08 / 05 / 2024

İstanbulun yarısına 10 Ekim Cumartesi günü elektrik verilemeyecek

İstanbulun yarısına 10 Ekim Cumartesi günü elektrik verilemeyecek

Bedaş tarafından yapılan açıklamada elektrik kesintisinin yapılacağı ilçeler ve kesintinin yapılacağı saatler şöyle: Eyüp: 12:00 -13:00 saatleri arası, İslambey Mahallesinin; Bostan, Çeşme, Göztepe, Argaç, Dirim Sokakları ve civarı.

Cam binalar Maslak'ı ikiye böldü! Plazalar bölgesi ve Belgrad Ormanı'nda ısı farkı 10 derece!

Metropollerdeki cam giydirme binalar gün geçtikçe artıyor. Bu yapıların güneş ışığını yansıtma görevi üstlenmesi de kentlerde ısı adaları oluşmasına sebep oluyor. Hal böyle olunca da plazalar bölgesi ve Belgrad Ormanı'nda ısı farkı 10 dereceye kadar çıkıyor...

Bu hafta BIST 100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren 10 hisse!

Yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta BIST100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren hisseleri yazdı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor! SUV'ların yarı fiyatına satılacak!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor. Söz konusu modeller SUV'ların yarı fiyatına satılacak...

Yarısı Bizden kampanyasında ödemeler başladı! Paralar yatırılıyor!

Yüzleri güldüren yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe Bahçelievler olarak açıklandı. İstanbul Bahçelievler'de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin paraları da hesaplarına yatırılıyor.

Bakan Özhaseki açıkladı! "Yarısı Bizden Kampanyası"nda merak edilenler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm uygulamaları doğrultusunda  "Yarısı Bizden Kampanyası"na ilişkin olarak merak edilen 8 sorunun yanıtını paylaştı.

Vatandaşlara 'Yarısı Bizden' çağrısı: 10 bağımsız bölümlü apartman için 14 milyon TL destek! Sakın kaçırmayın!

Konut sektörü temsilcileri İstanbul'da başlayan 'Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasının kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirtti. İşte kampanyanın detayları ve uzmanların açıklamaları...

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul'da!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli dönüşüm kampanyasıyla ilgili olarak gezici tırlardaki uzmanları İstanbullulara ulaştırıyor.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

İstanbulun yarısına 10 Ekim Cumartesi günü elektrik verilemeyecek Haberi

İstanbulun yarısına 10 Ekim Cumartesi günü elektrik verilemeyecek

Eyüp: 09:00 - 15:00 saatleri arası, Mithatpaşa Mahalllesinin; İstanbul, Davutpaşa Caddeleri, Yeşilçam, Kızılçam Sokakları, OPET Kemer Petrol, Alınteri Su, Kuzey Kaynak, Tümeks Tekstil, Kurt Kemeri Orman İşletmesi, Gürsu Dolum Tesisi, Fındıksu Dolum Tesisi, Sunflower Evleri, Turkcell, Vodafone Baz İstasyonları ve civarı.


Eyüp: 14:00 - 15:00 saatleri arası, Defterdar Mahallesinin;Çömlekçiler Caddesi,Haliç Köprü Altı Emniyet,Cami,Su Deposu ve civarı.


Bağcılar: 08:00 - 16:00 saatleri arası, Mahmutbey Mahallesinin,Taşocağı Yolu Caddesi ve civarı.


Bağcılar: 01:00 - 06:00 saatleri arasında, Kirazlı Mahallesinin; Ahmet Kabaklı, Cahit Sıtkı Tarancı Caddeleri, Anıl, Sultan, Kartal, Özge, Tepebaşı, Kaan, Kıbrıs, Kanuni Sokakları ve civarı.


Bağcılar: 01:00 - 08:00 saatleri arası, Evren Mahallesinin; Evren Caddesi, Kafes, Ebru, Gülnihal, Yalçındağ, Barış, Hafızoğlu,Yalçın, 1,2,3,Koçman Çıkmazı Sokakları ve civarı.


Arnavutköy: 08:00 - 16:00 saatleri arası Tayakadın Mahallesi ve civarı.


Arnavutköy:...