11 / 05 / 2024

İstasyon 24te lansmana özel fırsatlar

İstasyon 24te lansmana özel fırsatlar

İstasyon 24'te lansmana özel fırsatlar kapsamında 24 ay taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 24 Gayrimenkul imzası ile yükselen proje Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Çengelköy Vera lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Vera projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Çengelköy Vera'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Huzzak Loft X Başakşehir lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Huzzak Loft X Başakşehir projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Loft X Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Çelebi Podyum'da lansmana özel fırsatlar! Yeni proje!

Çelebi Group imzası ile inşa edilen Çelebi Podyum projesinde lansmana özel  fırsatlar sunuluyor. Çelebi Podyum projesinde 272 konut yer alıyor.

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Bu Hayat Kurtköy'de lansmana özel 120 ay vade fırsatı! Aralık 2024'te teslim!

Ortak Yapı imzası ile hayata geçirilen Bu Hayat Kurtköy'de lansmana özel olarak 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Bu Hayat Kurtköy projesinde 306 konut bulunuyor.

Relive BAW01 lansmana özel 544 bin 995 TL'ye! Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili satışta!

Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili Relive BAW01, lansmana özel 544 bin 995 TL'ye satışa çıktı. İşte Relive BAW01 özellikleri...

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ala Saklıbahçe'de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Ala Saklıbahçe projesinde konut satışları başladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar?

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Velux Bayraklı satışta! Yeni projede lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı!

Velux Bayraklı projesi Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla İzmir'de inşa ediliyor. Satışa çıkan proje, Lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı sağlıyor. İşte Velux Bayraklı projesine ilişkin tüm detaylar...

Kıyı Yaşam Nefes'te lansmana özel fırsatlar! 400 bin TL'ye tiny house arazisi!

Kıyı Yaşam Nefes projesinde altyapılı araziler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İstasyon 24te lansmana özel fırsatlar Haberi

İstasyon 24te lansmana özel fırsatlar

Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği İstasyon 24 Rezidans'ta daire fiyatları 245 bin 200 TL’den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Halkalı İstasyon 24'te konut, ofis ve dükkânlar bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 58 ile 119 metrekare arasında değişen proje 10 bin 922 metrekare inşaat alanına, 3 bin 822 metrekare arsa alanına sahip. 


İstasyon 24'te lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen proje ana yollara 3 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


Home office konseptiyle tasarlanan 24 Gayrimenkul İstasyon 24 projesi 98 adet daire ve 6 adet dükkandan oluşuyor. Projede dükkanların metrekaresi 7 bin 220 TL ila 17 bin 15 TL arasında değişiyor. 


24 Gayrimenkul imzası taşıyan Küçükçekmece İstasyon 24 'te pilates odası, toplantı odası, lobi...