12 / 05 / 2024

İSTE fakülteleri

İSTE fakülteleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için kolları sıvadı. İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı için imzalar atıldı.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yeni fakülte müjdesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için kolları sıvadı. İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı için imzalar atıldı.

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü'nün inşaatı başlıyor!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İskenderun'daki gemi şeklindeki fakülte binası bu yıl açıyor!

İSTE Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Ateş, 17 bin metrekare kapalı alana sahip 'Gemi' şeklindeki fakülte binasının tamamlandığını ve bu yıl açılacağını söyledi.

Arazi toplulaştırması için genel müdürlük kurulacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik dün Ziraat, Veteriner, Su Ürünleri Fakülteleri Dekanları toplantısının açılışında: “Yalnız toplulaştırma ile ilgilenilecek, yalnız toprakla meşgul olacak bir genel müdürlük kuruyoruz” dedi.

Çapa ve Cerrahpaşa'da yıkım Nisan'da başlıyor!

Tarihi Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri TOKİ tarafından 3 bin 600 dönüm arazi karşılığında yeniden yapılacak. Yeni tıp fakülteleri için nisana kadar plan çalışmaları tamamlanacak ve ardından da binaların yıkımına başlanacak

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit onaylandı!

Ankara Üniversitesi Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit projesini ASKİ yeniden çizdi. Bu kez Koruma Kurulu da projeyi onayladı.

Çapa ve Cerrahpaşa taşınıyor!

Türkiye'nin sağlık hizmeti anlamında iki önemli markası olan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri'nde çalışmalar 2016 yılı sonunda başlayacak. Peki her gün binlerce hastanın tedavi için kapısını çaldığı hastaneler nereye taşınacak?

Mimarlık öğrencileri işçi sınıfına yönelik konut projesi geliştiriyor!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Mimarlık Fakülteleri arasında yürütülen akademik işbirliği protokolü çerçevesinde ortak mimari stüdyo uygulaması 2015-2016 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde de devam ediyor.

ASKİ Ankara'da yapılacak üstgeçit projesini 2. kez kurula sundu!

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasında planlanan ancak tarihi binaların siluetini bozduğu gerekçesiyle ile iptal edilen üstgeçit projesini yeniden çizen ASKİ, Koruma Kurulu'na ikinci kez sundu

İÜ'nün Küçükçekmece'deki arazisi TOKİ'ye devredildi!

Türkiye’nin en büyük tıp fakülteleri arasında yer alan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp ve Cerrahpaşa Tıp Fakültelerinin binaları 2012 yılından beri yerinde yeniden yapılanmayı bekliyor.

İSTE fakülteleri Haberi

İSTE fakülteleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için çalışmalara başladı. 

Antakya Toplumcu Halk Gazetesi'nden Cemil Yıldız'ın haberine göre; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde Petek Mutfak’ta gerçekleştirilen program kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı ile ilgili işbirliği protokolüne imzalar atıldı.

Törene katılan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “İskenderun’a ve İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ailesine hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz” diye...