29 / 04 / 2024

İste Portal Gayrimenkul adres 

İste Portal Gayrimenkul adres 

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama H.S.J. ve Walaa Almıdanı ortaklığında kuruldu.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdallah E.S. Elsawaf, Alı Ghassan H. Zwayen, Alsadeq M.J. Shannoon ve Bassam Hamdı A. Al-Sarray ortaklığında kuruldu.

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Arezou Mokhtarı, Farhad Keramatıkollı ve Sına Javaherı Far otaklığında kuruldu.

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama H.S.J. ve Walaa Almıdanı ortaklığında kuruldu.

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Sena Uygun ve Devrim Keçili ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul hisseleri getirisi 16,70 oldu!

Gayrimenkul hisselerindeki getiri 16,70 oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün itibarıyla üst üste 13'üncü işlem gününü de yükselişle tamamladı...

Tapu'dan yabancılara özel gayrimenkul portalı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'den gayrimenkul edinmek isteyen yabancıların başvuru sürecinden itibaren doğru yönlendirilmesi için bilgi portalı kurdu. 

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

TÜGEM gayrimenkul sektörünün sorunlarını görüştü!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan gayrimenkul sektörü sorunlarını yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ile  görüştü.

Ots Yapı İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ots Yapı İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Taner Gençali, Eyüp Can ve Levent Üste ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr yayında!

Türkiye’nin harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr, hizmet sunmaya başladı. Taş, Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra yayına aldıklarını anlattı.

İki ay üst üste kira bedeli ödenmezse ne olur?

Gayrimenkul kiralamalarında kiracı, kira bedelini zamanında ve eksiksiz ödemek zorunda oluyor. Peki, iki ay üst üste kira bedeli ödenmezse ne olur? Kiracı nasıl tahliye edilir?

Portal Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Portal Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 150 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Mete Oğuz Tekin Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

İste Portal Gayrimenkul adres  Haberi

İste Portal Gayrimenkul adres 

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama H.S.J. ve Walaa Almıdanı ortaklığında kuruldu.

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. -Yurt içinde ve yurt dışında ekonomi,ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim danışmanlığı yapmak kaydıyla yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını yapmak. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Gayrimenkul alım satımı,iş danışmanlığı işlerini yapmak. -Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir -Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. -Şirket yurt içinde ve...