29 / 04 / 2024

TÜGEM gayrimenkul sektörünün sorunlarını görüştü!

TÜGEM gayrimenkul sektörünün sorunlarını görüştü!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan gayrimenkul sektörü sorunlarını yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ile  görüştü.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ile gayrimenkul sektörünün sorunlarını ele aldı. 

 
TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel'i makamında ziyaret etti. 

 

'Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı'nın bakanlık tarafından görüşe açılması kapsamında yapılan görüşmede Perakende Daire Başkanı Soner Kaya ile Ticaret ve Gümrük Uzmanı Banu Yurtsevenyener'in de olduğu açıklandı. 


Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, TÜGEM ekibine teşekkür ederek dernek olarak katkılarının devam etmesini beklediğini söyledi. 


Akdoğan, sektör çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Bu sürecin sonunda inanıyorum ki yönetmelik; amacına uygun, sektörümüzün beklentilerine cevap verecek hale gelecek." ifadesini kullandı.
 


Geri Dön