30 / 04 / 2024

İstek Okulları karşıyaka

İstek Okulları karşıyaka

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

Konak ve Karşıyaka tramvayında çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Konak ve Karşıyaka tramvay çalışmalarını hızlandırdı.

İzmir Karşıyaka'da okullar onarılıyor!

Öğrencilerin yeni sezonda daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için, okullara yönelik yatırımlarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, ilçenin 9 farklı eğitim kurumunda bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının inşaatı hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesi ve trafik yoğunluğunun azalmasıyla birlikte Konak ve Karşıyaka tramvaylarının yapım çalışmalarında da vites yükseltecek.

Karşıyaka Belediyesi kendi imkanları ile kentsel dönüşüm yapan ilk belediye oldu!

İzmir Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi 'nde belediyenin tapulu arazisi üzerine yaptırılan 808 konut ve bölgenin alt yapı çalışmaları 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Konak ve Karşıyaka Tramvayları Projesi finansmanı için imzalar atıldı!

Konak ve Karşıyaka Tramvayları Projesi finansmanı için imzalar atıldı.Aziz Kocaoğlu, “Bu anlaşma, Türkiye’deki tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne olan güvenin yansımasıdır.” dedi.

Karşıyaka Siesta O2'de 110 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Karşıyaka Siesta O2'de fiyatlar 110 bin liradan başlıyor. Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan projede; çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center bulunuyor...

Karşıyaka Güneş Tarlası projesi için ilk kazma vuruldu!

Karşıyaka Belediyesi'nin Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı'nda yer alan "Güneş Tarlası" projesi için ilk kazma vuruldu. 2014 yılı Haziran ayı başlarında tamamlanması planlanan proje ile 493 KW'lık güneş enerjisi elde edilecek.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

İstek Okulları karşıyaka Haberi

İstek Okulları karşıyaka

Kurulduğu yıl olan 1985’den itibaren sektörünün başarılı öncülerinden olan İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor. Bu dönem öğretim hayatına başlayacak olan okul; anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde İzmirli gençlere eğitim vermeyi hedefliyor. 


İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve kuruluşundan bu yana İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK) bünyesinde varlığına devam eden okul, anaokuldan üniversiteye uzanan eğitim zincirinde 11 anaokulu, ilkokul ve ortaokul, 10 lise ve 7 fen lisesinin yanı sıra Yeditepe Üniversitesini de barındırıyor. Bu halkaya eklenen son zincir olacak olan Mavişehir’deki kampüsünde bu yıl eğitime başlayacak olan İstek Okulları, 8 bin metrekarelik arazide, toplam 10 bin 850 metrekarelik alanda hizmet verecek.


Yeni kampüs

İzmir’de ilk adımı Mavişehir bölgesine açtığı kampüsü ile atan okul, 2018-2019 öğretim yılı için planladıklarını yeni...