19 / 05 / 2024

istexpo fuarcılık Cityscape Abu Dhabi Fuarı

istexpo fuarcılık Cityscape Abu Dhabi Fuarı

Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor...

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Vatandaşlık hakkı yabancı yatırımcının iştahını kabarttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2017’de buluştu. Fuarın ikinci günü SABAH gazetesinin bir araya getirdiği Türk firmaları ev alana vatandaşlık verilmesi ve KDV muafiyeti sağlanmasının avantajına vurgu yapıldı.

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Bahçeşehir Soyak Kuzey satılık!

40 blok şeklinde inşa edilen projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 'nda ön tanıtımı yapıldı. Bahçeşehir Soyak Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.

Adana İnşaat Fuarı sektöre canlılık kazandıracak!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat Fuarı 2015 inşaat sektörüne canlılık kazandıracak..

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu

istexpo fuarcılık Cityscape Abu Dhabi Fuarı Haberi

istexpo fuarcılık Cityscape Abu Dhabi Fuarı


Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 


Türkiye temsilciliğini ISTexpo Fuarcılık’ın yaptığı Cityscape Abu Dhabi’ye, bu yıl Torunlar, Viatrans, Özyurtlar, Bak Yapı, FCC, Beytturk, Altıntürk ve Turesta firmaları kendi standlarıyla katılacak. 


Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen fuar esnasında yapılan anket sonunda, ziyaretçilerin en fazla yatırım yapmak istedikleri ülke, İngiltere ile birlikte Türkiye oldu.


Abu Dhabi prensi, General Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan’ın himayesinde bu yıl 8.si düzenlecek Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında Adu Dhabi Ulusal Fuar Alanı’nda(ADNEC) düzenleniyor.


2013 yılında Abu Dhabi ile birlikte Suudi Arabistan, Dubai, Katar, Kuveyt, Lübnan gibi çevre ülkelerden yaklaşık 16.000 kişinin ziyaret ettiği fuarda, katılımcı firmalar,...