01 / 05 / 2024

isthanbul evleri önce otur sonra öde

isthanbul evleri önce otur sonra öde

Han Yapı, Beylikdüzü'nde fiyatları 170 bin ila 250 bin YTL arasında değişen 'İsthanbul Evleri' projesinde 6 ay ödemesiz 180 ay vadeli kredi ile "Önce otur, sonra öde" kampanyası düzenliyor.

Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinde kura belirsizliği yaşanıyor...

Seçimden önce duyurusu yapılan ve binlerce kişinin başvurduğu İstanbul'daki Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinde aylar geçmesine rağmen hala daha kura çekilemediği kaydedildi. İşte haberin detayları... 

İzmir'de heyelandan etkilenen 34 ailenin evleri tamamlandı!

İzmir Bornova Eğridere Mahallesi'nde 4 sene önce yaşanan heyelanda evleri zarar gören 34 hak sahibi, AFAD koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan müstakil konutlara kavuşmak için gün sayıyor.

Meram Fahrünnisa Evleri nerede? 

Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Hakkari'de fırtınadan evleri hasar gören vatandaşlara 1 milyon TL destek ödemesi!

Hakkari'de bir süre önce etkili olan şiddetli fırtına sebebiyle evleri hasarlanan vatandaşlara 1 milyon TL destek ödemesi yapıldı...

Garipoğlu Ailesi’nin evleri icradan satılacak!

Münevver Karabulut cinayeti nedeniyle 1.2 milyon TL tazminat cezası alan Garipoğlu Ailesi’nin 20 yıl önce sözleşmeyle satıp tapularını vermediği evleri icradan satışa sunulacak.

Serdar Ortaç Göl Evleri reklamıyla 2 villa kazandı!

Serdar Ortaç’ın başına 3 hafta önce talih kuşu kondu. Ortaç, Göl Evleri diye tanıtılacak projenin reklam filminden 2 villa kazandı.

Isparta'da afet evleri için imar hazırlığı!

AFAD Müdürlüğü'nce Vatan Mahallesi'nde yaptırılacak olan 50 dairelik afet evleri için imar hazırlıkları başladı. Konu Belediye Meclisinin gündemine geldi.

Friglerin kaya evleri turizme kazandırılacak!

Bolu'nun Seben ilçesindeki milattan önce 1200'lü yıllarda Frigler tarafından yapıldığı düşünülen kaya evleri, turizme kazandırılacak.

Bursa Tuana Evleri'nde sona gelindi!

Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi. 356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine 11 ay önce başladı.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Evleri kura listesi!

212 konutluk TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Evleri projesi için kura çekimi 2 gün önce yapıldı. TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap Evleri kura listesi henüz açıklanmadı.

Siverek Belediyesi'nden yeni muhtar evleri!

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Osmaniye Düziçi 3. Etap TOKİ Evleri için çalışmalar başladı!

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi'ne 3. Etap TOKİ evleri için çalışma başlattıklarını söyledi. Düziçi'nde daha önce ilki 192 adet, ikincisi 162 adet olmak üzere iki TOKİ projesi hayata geçmişti.

Babacan Yapı, evi hem satıp hem kiralayacak!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “Evleri önce yabancıya satıp sonra o evleri otel olarak işleteceğiz. 1100 evi satışa sunacağız” dedi. İşte modeli ayrıntıları...

isthanbul evleri önce otur sonra öde Haberi

isthanbul evleri önce otur sonra öde

Millennium Bank'la yapılan anlaşma kapsamında Mayıs 2008 teslimli 1. etap ile 2. etapta kalan son daireler için ilk 6 ay ödemesiz 180 ay vadeli kredi imkánı sağladıklarını bildiren Han Yapı Pazarlama Müdürü Elif Pehlivanlı, "İsthanbul Evleri, 1660 konutu ile Beylikdüzü'nde yeni ve nitelikli bir yaşam merkezi alternatifi sunuyor. Bu kampanya ile İsthanbul'lu olacak potansiyel müşterilerimiz Mayıs 2008 itibari ile teslim edilecek konutlarda önce oturacak, sonra kredilerini ödemeye başlayacaklar. Yani yüzde 25 peşinat vererek, 6 ay kredi ödemesi yapmadan daire sahibi olabilecekler. Aynı zamanda kendi bünyemizde 12 ay vade farksız ödeme planı uyguluyoruz. Tüm bu cazip kredi olanakları yanında başlattığımız kampanya dáhilinde peşinat oranına göre indirimlerimiz bulunuyor. Mesela yüzde 75 üstü peşin ödemelerde yüzde 6, tamamı...