29 / 04 / 2024

istihdam azaldı

istihdam azaldı

İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri, 2. Çeyrek: Nisan -Haziran 2014 verilerini açıkladı. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi 2014 yılı 2. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3.4 oranında azalışla 89.9 oldu.

İnşaat sektöründe istihdam azaldı!

İş gücü istatistikleriyle ilgili konuşan Anadolu Ajansı Finans Analisti ve ekonomist Haluk Bürümcekçi, "Tarım dışı sektörlerde istihdam edilenlerin sayısında önceki aya göre 136 bin azalış görülürken, inşaatta 92 bin artışa karşılık sanayide 72 bin ve hizmetlerde 155 bin düşüş izlendi" dedi.

İnşaat sektöründe istihdam edilenlerin sayısı azaldı!

Mayıs ayında Türkiye'de istihdam edilenlerin sayısı tarım sektöründe 308 bin, sanayide 274 bin, inşaatta 206 bin, hizmet sektöründe 1 milyon 622 bin kişi azaldı.

İnşaat sektöründe istihdam Şubat'ta 93 bin kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, istihdam edilenlerin sayısı inşaat sektöründe 93 bin azaldı.

İnşaatta istihdam Ocak ayında 68 bin kişi azaldı!

Türkiye'de istihdam edilenlerin sayısı, ocakta geçen yılın aynı ayına göre 109 bin kişi artarak 27 milyon 266 bin kişiye yükselirken, istihdam oranı 0,5 puanlık azalışla yüzde 44 olarak kayıtlara geçti.

İnşaatta istihdam Aralık 2019'da 119 bin kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2019 Aralık ayına ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı. Bu dönemde, istihdam edilenlerin sayısı inşaat sektöründe 119 bin kişi azaldı...

İnşaat sektörü istihdam endeksi 2019'un 3'ncü çeyreğinde yüzde 26,4 azaldı!

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında takvim etkilerinden arındırılmış istihdam endeksi, yılın üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,9 azalış kaydetti...

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 7,9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin iş gücü girdi endekslerini yayımladı. İnşaat, sanayi ve ticaret hizmet sektörleri toplamında istihdam endeksi geçen yıla oranla 6,1 azaldı.

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 8,6 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bu yılın ilk çeyreğine (Ocak - Mart) ilişkin iş gücü girdi endekslerini duyurdu. Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde çalışanların saatlik oranları yüzde 9.9 azaldı.

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 7,6 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2018 yılı 4'üncü çeyrek (Ekim-Aralık) işgücü girdi endeksleri açıklandı. İstihdam endeksi inşaatta yüzde 7,6 azaldı.

İnşaat sektöründe istihdam azaldı!

İşsizlik oranı ise eylülde yüzde 11.4’e yükseldi. Hem üretimdeki düşüşe hem de işsizlik oranındaki artışa en büyük etki ise inşaat sektöründen geldi.

İnşaat sektöründe istihdam azaldı!

TÜİK, 2017 yılının ikinci çeyreğine ilişkin İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı.İnşaat istihdam endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,1 azaldı.

İnşaat sektöründe istihdam azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin İnşaat İşgücü Girdi Endekslerini açıkladı. İnşaat sektöründe istihdam azaldı.

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 2,5 azaldı!

TÜİK bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin inşaat iş gücü girdi endekslerini açıkladı. Buna göre inşaat istihdam endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,5 azaldı.

istihdam azaldı Haberi

istihdam azaldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri, 2. Çeyrek: Nisan -Haziran 2014 verilerini açıkladı. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi 2014 yılı 2. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3.4 oranında azalışla 89.9 oldu. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi ise geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 10.8 oranında azalışla 89.5 değerini...