06 / 05 / 2024

İstikbal hedefleri

İstikbal hedefleri

Mobilya sektöründe ‘küresel marka’ olma hedefiyle yol alan İstikbal Mobilya, yurtdışı mağaza sayısını kısa zamanda 350’ye, 150 milyon dolar seviyesindeki mobilya ihracatını ise birkaç yıla kadar 300 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli.

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil!

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil. Alman Ekonomik Araştırma Enstitüsü Profesörü Kemfert, "Zirvede alınan kararlar yeterince iddialı değil ve üye ülkeler açısından bağlayıcılığı bulunmuyor" dedi.

Turizmciler 2014 hedefleri konusunda karamsar!

Temmuz ayında yüzde 13.52 oranında artış gösteren turist sayısı, yeterli görülmedi. Sektör temsilcileri hem gelir hem turist sayısı olarak 2014 hedefleri konusunda karamsar olduklarını bildirdi...

Trios 2023 projesi 350 milyon liralık yatırımla geleceğin fabrikalarını ve ofislerini inşa ediyor!

Cumhuriyet'in 100. yılı hedefleri doğrultusunda hareket eden Trios 2023, İstanbul İkitelli Organize Sanayisinde gerçekleştireceği 350 milyon liralık yatırımıyla geleceğin fabrika binaları ve ofislerini inşa ediyor

Nihat Zeybekci: Dünya ticaretinden alınan payı yüzde 1.5’in üzerine çıkaracağız!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin ticarette 2023 yılına kadar büyük hedefleri gündemine aldığını ve dünya ticaretinden aldığı payı yüzde 1.5’in üzerine çıkarmayı hedeflediğini söyledi

Çilek ilk altı ayda yüzde 32 büyüdü!

Dünyanın Türk mobilya markası Çilek; tasarımları, yeni mağaza ve yatırım hedefleri ile büyümeye devam ediyor. 2014 yılının ilk altı ayında %32’lik bir büyüme gerçekleştiren Çilek, 2014 yılı için hedeflediği oranı da yükseltti.

Era Türkiye, Beyoğlu'nda ofis açtı!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

İstikbal hedefleri Haberi

İstikbal hedefleri


Mobilya sektöründe ‘küresel marka’ olma hedefiyle yol alan İstikbal Mobilya, yurtdışı mağaza sayısını kısa zamanda 350’ye, 150 milyon dolar seviyesindeki mobilya ihracatını ise birkaç yıla kadar 300 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor. 


İstikbal Mobilya'nın 1 milyon merekare üretim alanı ile dünyanın en büyük entegre üretim tesislerinden birine sahip olduğunu ifade eden İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, mobilyada 2020 yılına kadar ‘küresel marka’ olmayı hedefl ediklerini söyledi. İstikbal'in dünyanın en büyük 10 mobilya üreticisinden biri olduğunu, Avrupa'da ise lider konumda bulunduğunu vurgulayan Boydak, şu bilgileri verdi: "Yurtdışında 60 ülkede 300, yurtiçinde ise 750 mağazamız var. Holding olarak geçen yıl mobilyada 150 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaştık. Bu yılki hedefimiz ise 160 milyon dolar.” 


Boydak, ‘küresel marka’ olma...