19 / 05 / 2024

İstiklal Caddesi dükkanlar

İstiklal Caddesi dükkanlar

Beyoğlu İşadamları Grubu üyesi Eyüpoğlu, İstiklal Caddesi'nde işletmelerin kapandığı ve caddede eski hareketliliğinin yaşanmadığına ilişkin haberlerle ilgili, "İstiklal Caddesi görüldüğü gibi son derece canlıdır.'' dedi.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar bir bir kapanıyor!

Bağdat Caddesi'nde dükkanlarını kapatan çok sayıda ünlü marka ve bankanın boşaltılan yerleri aylar geçmesine rağmen bir türlü yeniden kiralanamadı.

Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Türkiye’nin alışveriş kaleleri Nişantaşı ve Bağdat Caddesi düşüyor mu? Vitrinlerde sezon trendi, dev puntolarla ‘Kiralık’ yazısı... İşte modanın kalbinin attığı caddelerde son durum...

İstiklal Caddesi'nde dükkanlar kapanmıyor!

Beyoğlu İşadamları Grubu üyesi Eyüpoğlu, İstiklal Caddesi'nde işletmelerin kapandığı ve caddede eski hareketliliğinin yaşanmadığına ilişkin haberlerle ilgili, "İstiklal Caddesi görüldüğü gibi son derece canlıdır.'' dedi.

İstiklal Caddesi'nde dükkanlar kepenk kapatıyor!

İstanbul denilince belki de ilk akla gelen yerler arasında olan tarihi İstiklal Caddesi son dönemlerde kalabalığı veya güzellikleriyle değil, kapanan mağazaları ile gündemde.

İstiklal Caddesi'nde dükkanlar kepenk kapatıyor!

İstanbul denilince belki de ilk akla gelen yerler arasında olan tarihi İstiklal Caddesi son dönemlerde kalabalığı veya güzellikleriyle değil, kapanan mağazaları ile gündemde. Birçok mağaza ve iş yerleri insan trafiği, düşen cirolar ve yüksek kiralar nedeniyle ‘caddeyi’ terk ediyor.

İstiklal Caddesi kira artışında dünya 2'ncisi oldu!

Dünyada en çok kira artışının yaşandığı 10 cadde arasında İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi caddeleri yer aldı. Yüzde 27.3 ile İstiklal Caddesi dünyada kiraların en çok arttığı ikinci cadde oldu.

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Konum olarak 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunan Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleşecek açık artırma için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü...

Meydan Dükkanları'nda son başvuru 13 Mart!

Meydan Dükkanları ihale ile satışa sunuluyor. Meydan Dükkanları son başvuru tarihi 13 Mart 2015. Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, 1 milyonluk şehrin çekirdeğinde yer alıyor.

Makro Yapı Meydan dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

İSTANBUL'UN planlı ilk kent meydanı olacak Başakşehir Kent Meydanı'nın, Meydan Dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Projede dükkanlar 240 bin liradan başlayan muhammen bedelle satılacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları'nın ön talep süreci devam ediyor. Peki Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Peki Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

İstiklal Caddesi dükkanlar Haberi

İstiklal Caddesi dükkanlar

Beyoğlu İşadamları Grubu üyesi Yakup Eyüpoğlu, İstiklal Caddesi'nde işletmelerin kapandığı ve caddede eski hareketliliğinin yaşanmadığına ilişkin haberlerle ilgili, "İstiklal Caddesi görüldüğü gibi son derece canlıdır. Bu kadar yanlış haber olmayı içimize sindiremiyoruz.'' dedi.


Eyüpoğlu, sözü edilen haberlerin Beyoğlu esnafını üzdüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:


"Kapandığı söylenen 37 dükkanın 30'uyla ilgili bilgi yanlıştır. Ya ekonomik ömrünü doldurmuş dükkanlar kapanmış yerine dünya markası gelmiş, yeni dükkan açmıştır ya da tadilat için boşaltmış, başka binaya geçmiştir. Ama bu yanlış lanse edilmektedir. İstiklal Caddesi görüldüğü gibi son derece canlıdır. Bu kadar yanlış haber olmayı içimize sindiremiyoruz.''


Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Hışım da İstiklal Caddesi'ni günde 3 milyon kişinin gezdiğini belirterek, ''Son zamanlarda çıkan haber gerçeği yansıtmıyor. İstiklal Caddesi'nin potansiyeli kültür sanat, alışveriş merkeziyle bir...