07 / 05 / 2024

istiklal caddesi yatırım

istiklal caddesi yatırım

Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Eczanesi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Demircan, bölgede hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti.

Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mesut Arın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Yakuplu Caddesi'nde kuruldu.

Aplan Yapı Yatırım Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aplan Yapı Yatırım Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Masoud Rahımzadeh Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Blokları'nda kuruldu.

BKV Turizm Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BKV Turizm Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Uğur Balkov Yönetim Kurulu Muharras Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Güngören, Gençosman Mahallesi, Davutpaşa Caddesi'nde kuruldu.

BHRM Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

BHRM Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi, Hava Yağmur Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Baraj Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Radwan Alhaffar Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radwan Alhaffar Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Radwan Alhaffar tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, E.E.Asfalt Caddesi'nde kuruldu.

Al Hokaır Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Al Hokaır Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, S.Abdulmohsen A Alhokaır Yönetim Kurulu Başkanlığı 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Bağcılar,Göztepe Mahallesi, Batışehir 1.Caddesi'nde kuruldu.

Arasta Yatırım İşletme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasta Yatırım İşletme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan 'da İstanbul, Kadıköy, Kızıltoprak Bağdat Caddesi, Feyz Apartmanı 'nda kuruldu.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fatih Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi' nde kuruldu.

Marmaramall Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaramall Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Serhat Kar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Vertex Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vertex Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mubin Demirci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Rıza Yıldız Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

HBB Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

HBB Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet İlhan Göbülük Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan' da İstanbul, Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Ethemefendi Caddesi' nde kuruldu.

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Özdemir Müdürlüğü'nde 60 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karaman Çiftlik Yolu Caddesi'nde kuruldu.

istiklal caddesi yatırım Haberi

istiklal caddesi yatırım

Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda faaliyete başlayan İstiklal Eczanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Demircan, “Beyoğlu, 50 bin yatağı, 19 bin esnafı ve İstiklal Caddesi’nin liderliği ile İstanbul’un ve Türkiye’nin vizyonu olmaya devam ediyor” diye konuştu. 

Türkiye’nin kalbi olarak görülen Beyoğlu, yatırımlarla birlikte cazibesini hızla arttırıyor. İlçedeki en büyük gelişme ise, geçtiğimiz yıl “dükkanlar kapanıyor” diye oluşturulmaya çalışılan algı  İstiklal Caddesi'nde yaşanıyor. Altyapı, Üstyapı çalışmaları ve Çevre Düzenlemesinin yanı sıra Nostaljik Tramvay Raylarının yenilendiği caddede her geçen gün yeni bir işletme faaliyete başlıyor. 

İstiklal Eczanesi’nin açılışını yapan Demircan, Beyoğlu’nun turizm ekonomisiyle Türkiye’nin vizyonu olmayı sürdürdüğünü söyledi. Başkan Demircan konuşmasında, “Beyoğlu, 50 bin yatağı, 19 bin esnafı ve İstiklal Caddesi’nin liderliği ile İstanbul’un ve Türkiye’nin vizyonu olmaya devam ediyor. Ekonomimiz turizm üzerinden...