26 / 08 / 2024

İstiklal Caddesinde apartman fiyatları nasıldı

İstiklal Caddesinde apartman fiyatları nasıldı

İstanbul Beyoğlu İlçesi'ndeki İstiklal Caddesi'nde yer alan bir apartman 550 bin liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ı o özel haberi...

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Beyoğlu Botter Apartmanı restorasyon bekliyor!

İstanbul’daki en eski Art Nouveau (yeni sanat) yapı olan İstiklal Caddesi üzerindeki Botter Apartmanı, bir süredir atıl vaziyette bulunuyor. D’Aronco tarafından inşa edilen binanın ne olacağı bilinmezliğini koruyor.

Düzce Akçakoca İstiklal Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Osmaniye Mahallesi İstiklal Caddesinde gerçekleşen yağmurlama hattı drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarına başlanıldı.

80 yıllık Kelebek Korse kapanıyor!

Kelebek Korse Beyoğlu İstiklal Caddesinde 78 yıllık bir dükkan. İç çamaşırı satıyor. Dükkanı yıllardır Avramoğlu ailesi işletiyor. 60 yıl önce 6-7 Eylül olaylalarında yağmalanan dükkan bugün yaşam mücadelesi veriyor

1953 yılında İstiklal Caddesi'nde 19 dükkanı olan 3 apartman satılacakmış!

1953 yılında İstiklal Caddesi'nde, 19 dükkan ve 15 daireli 3 apartmanı ihtiva eden, bin 312 metrekare arsa içinde bir emlak 18 bin 368 adet altın parasına, 900 bin liraya satılacakmış.

İstiklal Caddesi'nde 550 bin liraya satılık apartman!

İstanbul Beyoğlu İlçesi'ndeki İstiklal Caddesi'nde yer alan bir apartman 550 bin liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ı o özel haberi...

1950 yılında İstiklal Caddesi'nde 550 bin liraya apartman satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1950 yılında İstiklal Caddesi'nde 14 bin 103 adet altın parasına 550 bin liraya satılacakmış. Şişli'de iki dükkanı bulunan 5 katlı apartman 200 bin liraya satılacakmış.

Mavi, İstiklal Caddesi’nde 4. mağazasını açtı!

Mavi, İstanbul’un kalbi Beyoğlu’ndaki 4. mağazasıyla İstiklal caddesinde en fazla mağazaya sahip moda markası oldu

Saint Antoine Apartmanı'nda oturmak isteyene komşu izni şart!

stiklal'deki Saint Antoine Apartmanı'nda oturmak isteyenler, önce Katolik komşulardan izin almak zorunda. Aksi durumda apartmanda oturmak hayal.

TSK Güçlendirme Vakfı Eminönü'nde apartman satıyor! 1 milyon 500 bin liraya!

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Eminönü'ndeki apartmanını 1 milyon 500 bin liraya satışa çıkardı

Elmas Yapı'dan Yetkin Apartmanı'nda 175 bin TL'ye 3+1!

Okmeydanı Yetkin Apartmanı'nda satışı süren 134 metrekare 3 oda 1 salon daire 175 bin liraya satılıyor

Kağıthane'de 1.9 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

T.C. İstanbul14. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili Kağıthane ilçesi Hamidiye mahallesinde bulunan 6 katlı apartmanı 1 milyon 964 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 17 Şubat 2012 Cuma günü 11:15-11:30 saatleri arasında gerçekleştirilece

İstiklal Caddesinde apartman fiyatları nasıldı Haberi

İstiklal Caddesinde apartman fiyatları nasıldı

İstiklal Caddesi'nde bir apartman 1950 yılında 550 bin liraya apartman satılacakmış... Aynı yıl, Şişli'de iki dükkanı bulunan 5 katlı apartman ise 200 bin liraya satılacakmış.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1950 yılında İstiklal Caddesi'nde 14 bin 103 adet altın parasına 550 bin liraya satılacakmış.


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...