22 / 05 / 2024

İstiklal\'in 53 sokağı

İstiklal\'in 53 sokağı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'nun "dev bir açık alışveriş merkezi" haline geldiğini söyledi

İnşaat maliyet endeksi yüzde 53 yükseldi! Bina maliyetlerindeki artış tam gaz! 

TÜİK tarafından, 2023 Nisan'a ilişkin inşaat maliyet endeksi verileri açıklandı. Buna göre, inşaat maliyet endeksi yüzde 53 yükseldi. İşte o son dakika rakamları...

Deprem bölgesinde inşa edilecek Çay Sokağı Konutları'na çay üreticilerinden destek!

Doğu Karadeniz'de çay yetiştiren üreticiler asrın felaketi olarak nitelendirilen  depremlerinden etkilenen illerde kalıcı konut inşa edilmesi amacıyla "Filizlenen çaylar yuva olsun" sloganı ile başlatılan "Çay Sokağı" kampanyasına  katkı sağlıyor.

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi! 53 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 53 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Dereköy'de 53 yeni konut inşa edecek.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek.

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

2020'de 53.6 milyar TL kira geliri beyan edildi! 

2020 yılında 1 milyon 420 bin 658 mükellef vergi dairesine gitmeden hazır beyanname doldurarak gelirleri beyanında bulundu. Ev sahipleri bu dönem için 53.6 milyar lira gelir beyan etti. 

İnşaat işçileri sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Önceki gün gerçekleşen kabine toplantısında 29 Nisan-17 Mayıs tarihileri arasında tam kapanma kararı alındı. Peki, tam kapanma inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte detaylar...

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

İstanbul, Ankara, İzmir'in aralarında yer aldığı 58 ilde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Cumartesi ve Pazar günü yasağın olacağı illerde uygulama Pazartesi günü 05:00'e kadar devam edecek.

İngiltere'de inşaat sektörü Mart'ta hareketlendi!

İngiltere'de inşaat PMI Mart ayında 8,4 puan yükselişle 61,7 puana ulaştı. inşaat sektörü satın alma yöneticileri endeksine göre; endeks, Mart'ta, Şubat'taki 53,3 puandan, 54,6 puanlık beklentiyi geride bırakarak, 61,7 puana çıktı.

İdlib'e 26 briket ev inşa edilecek!

Suriye İdlib'te ihtiyaç sahipleri için 26 briket evin hayata geçirileceği "Adıyaman Sokağı" oluşturulacak.

İstiklal\'in 53 sokağı Haberi

İstiklal\'in 53 sokağı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçede yatırım yapmak için otel zincirlerinden moda enstitülerine kadar birçok yerli ve yabancı yatırımcının sırada olduğunu söylüyor. Beyoğlu'nun "dev bir açık alışveriş merkezi" haline geldiğini söyleyen Demircan'ın hedefi ise bölgeyi bir alışveriş merkezi gibi yönetmek. Demircan, "Otel zincirleri ve büyük markaların çoğu Beyoğlu'nda harıl harıl yer arıyor. Son olarak Paris'ten bir moda enstitüsü ve İngiltere'den üniversite yer arayanlar listesine katıldı" diyor.

Bir yandan 2010 İstanbul Kültür Başkenti'nin son hazırlıkları, diğer yandan giderek ilginin arttığı Beyoğlu bölgesindeki yatırım ortamını iyileştirmek için geliştirilen projelerle Demircan'ı yoğun bir yıl bekliyor. "Artık Beyoğlu yatırım çekme konusundaki rüştünü ispat etti" diyen Demircan'la İstanbul'un kalbi sayılan bu ilçedeki gelişmeleri ve değişimi konuştuk.

Demircan, sık sık İstanbul'u gezip yatırım için çekim...