13 / 05 / 2024

istine arazisi ihalesini kim kazandı

istine arazisi ihalesini kim kazandı

Emlak Konut GYO'nun istinye arazisinde ortaya çıkan 3.7 milyar liralık rekor fiyatı değerlendiren Murat Kurum, "Bu ihale ekonomiye güvenin bir göstergesidir" dedi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Küçükyalı Karayolları Arazisi ihalesi protesto edildi!

26 Mayıs günü ilk ihalesi gerçekleştirilen Karayolları Arazisi'nin ihalesini en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. İhale Maltepeliler tarafından protesto edildi.

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

Özcan Tahincioğlu: 'Ödeve iyi çalıştık İstinye'yi aldık'

Emlak Konut GYO'nun İstinye arazisi ihalesini rekor teklifle kazanan Özcan Tahincioğlu, ihale sistemini eleştirenlere cevap verdi: "Uzun zamandır bölgeyi izliyoruz. Ödeve iyi çalıştık ihaleyi aldık"

Emlak Konut İstinye arazisi ihalesini kim kazandı?

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyar lirasını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

İstinye arazisi ihalesini Emlak Konut kazandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) Sarıyer İstinye Mahallesi'ndeki 158 bin 497 metrekarelik arazinin özelleştirme ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 1.05 milyar TL'lik teklifle Emlak Konut GYO kazandı...

Emlak Konut Hoşdere üçüncü etap ihalesini Cihan İnşaat kazandı!

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoş dere üçüncü etap arsa ihalesini Cihan İnşaat kazandı. Emlak Konut GYO'nun değerini 63 milyon 698 bin lira olarak belirlediği 106 bin 833 metrekarelik arsanın ihaleye 6 firma katıldı.

Emlak Konut Hoşdere üçüncü etap ihalesini Cihan İnşaat kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Başakşehir Hoşdere üçüncü etap arsa ihalesini Cihan İnşaat kazandı. Emlak Konut GYO'nun değerini 63 milyon 698 bin lira olarak belirlediği 106 bin 833 metrekarelik arsanın ihaleye 6 firma katıldı...

TAV Milas Bodrum Havaalanı ihalesini Rekabet Kurumu onayladı!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding A.Ş. Milas Bodrum Havaalanı ihalesini Rekabet Kurumu onayladı.

Özel ürün arazisi nedir?

Mutlak tarım arazileri dışında kalan, toprak ve topografik sınırlamaları nedeniyle yöreye adapte olmuş bitki türlerinin tamamının tarımının yapılamadığı özel ürün arazisi nedir? İşte özel ürün arazileri...

2a arazisi nedir?

"2b" 6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 2. maddesinin B bendi için kullanılan bir kısaltma olarak karşımıza çıkıyor. Peki Orman Kanununda yer alan 2a nedir? 2a arazisi nedir?

2b arazisi doğrudan satış işlemleri!

2b arazilerinde doğrudan satın alma hakkından yararlanacak kişilerin belirlenmesi ve ilan edilmesi ile ilgili esaslar nelerdir? Başvuruda istenilecek belgeler nelerdir? İşte 2b arazisi doğrudan satış işlemleri...

Tarım arazisi vasfından nasıl çıkarılır?

Tapu belgesinde tarım arazisi olarak kayıtlı taşınmaz malın tapudaki vasfının değiştirilmesi için ne yapılması gerekli? Tarım arazisi vasfından nasıl çıkarılır? İşte tapuda yapılacak vasıf değişikliği işlemleri...

istine arazisi ihalesini kim kazandı Haberi

istine arazisi ihalesini kim kazandı

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut GYO'nun satın aldığı "İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinde 3 milyar 672 milyon liralık rekor bir fiyat ortaya çıktı, ihaleyi en yüksek teklifi veren Tahincioğlu -Tahincioğlu Yapı İnşaat -Nida İnşaat İş Ortaklığı kazandı. 


BİR CEVAP OLDU 


İhaledeki rekor fiyatı değerlendiren Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Mevcut imar planlan çerçevesinde proje geliştirilecek. 50 dönümlük şehrin merkezinde bir yeşil alanın yanı sıra okul inşaatı da yapılacak" dedi. Emlak Konut'un en yüksek arsa geliri ihalesi olduğunun altım çizen Kurum, "Bu ihale istikrara ve ülke ekonomisine olan güvenin en önemli „ göstergesidir" - diye konuştu. 

Ortaya çıkan rakamın gayrimenkul sektörü ve ülke adına çok önemli olduğuna değinen Murat Kurum, "Türkiye...