04 / 05 / 2024

istinye Pana Via Suites

istinye Pana Via Suites

İstinye’de inşa edilen Pana Via projesi satışa sunuldu!

Pana Yapı Kadıköy Brooklyn Life projesi geliyor!

Pana Yapı Brooklyn Life projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek. 72 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 431 adet konut ve 14 ticari ünite yer alacak.

Kadıköy Belediyesi Brooklyn Life ihalesi Pana Yapı'nın!

Kadıköy Belediyesi, Fikirtepe'de yer alan ve Pana Yapı'nın hayata geçirdiği Brooklyn Life adasındaki hissesini kat karşılığı ihaleye çıkarmıştı. Muhammen bedeli 5 milyon 603 bin lira olarak belirlenen ihaleyi Pana Yapı kazandı.

Pana Film'e ait binanın çatı sorunu nasıl aşıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ‘Kurtlar Vadisi’ başrol oyuncusu Necati Şaşmaz tarafından yönetilen Pana Film yapım şirketine ait binanın çatısını kurtarmak için AKP’li Üsküdar Belediyesi seferber oldu.

Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı projede bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy Rıhtıma 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Pana Yapı Brooklyn Dream Evleri!

İstanbul'da Anadolu Yakası'nın Fikirtepe'de yükselen projedeki bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 1+1'den 3+1'e kadar değişiyor. Pana Yapı Brooklyn Dream Evleri teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Pana Yapı Cityscape 2015'te kentsel dönüşüm projelerini tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Brooklyn Dream Pana Yapı satılık!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje 13 bin 204 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Brooklyn Dream Pana Yapı satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Pana Yapı, Dubai Cityscape'te dönüşüm projelerini tanıttı!

DÜNYANIN en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape'i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, fuardan tüm Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Pana Yapı Brooklyn Dream Projesi!

Toplam 800 daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Pana Yapı Brooklyn Dream Projesi fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Pana Yapı, Cityscape'te kentsel dönüşümü tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan tüm Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Pana Yapı, Cityscape'te kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan gayrimenkul sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Pana Yapı Cityscape'de kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan konut sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

istinye Pana Via Suites Haberi

istinye Pana Via Suites

Panaroma Grup’un Pana Via Suites projesi satışa sunuldu. İstinye’de inşa edilen Pana Via projesi 60 konuttan oluşuyor. 5 blok halinde inşa edilen Pana Via projesinde yeşil alan ve sosyal alan büyüklüğü 5 bin 500 metrekareyi buluyor. Her katta dört konut yer alıyor. 

Pana Via Suites projesinde fitness salonu, açık yüzme havuzu, tırmanma duvarı, sauna, jakuzi, buhar odası, basketbol sahası, özel güneşlenme terası bulunuyor. Projede ayrıca Pana Via’ya ait İstinye Koyu’nda demirli ve İstinye Park’a shuttle’ı olan tekne, şaraplarınız için özel kav imkanı, Boğaz manzarasıyla uyumlu yeşil alanlar, güvenlik ve concierge hizmeti, kafe, bar, kapalı çocuk oyun alanları, kapalı garaj ve az kullanılan eşyalar için depo yer alıyor. 

Pana Via projesinde 340 metrekare büyüklükte 3+1 köşe bahçe dubleksleri, 200 metrekarelik 2 oda...