02 / 05 / 2024

İstinye Park satılıyor mu

İstinye Park satılıyor mu

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Ferit Şahenk  58 markaya sahip D-ream’ı satmak veya ortaklık için Singapurlu bir yatırımcı ile masaya oturmuş...

İstinye Park satılıyor mu?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in İstinye Park'ı satacağı iddia edildi.

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

Selenyum Park satılık daire!

2021, Selenyum Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte 2021, Selenyum Par satılık daire fiyatları ve proje detayları...

İngiltere'nin en küçük evi satılıyor!

İngiltere'nin kuzey doğusunda bulunan Grimston Park'taki ülkenin en küçük evi satılıyor. 16 metrekare büyüklüğündeki ev için 235 sterlin isteniyor. 

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Okyanus Park satılık daire!

KG İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Okyanus Park satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te konumlandırılıyor.

Vadistanbul Park satılık daire fiyatları!

Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 2+1'lerde 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Vadistanbul Park Evleri'nde daireler 2017'nin sonunda teslim edilecek...

Vadi İstanbul Park satılık!

Vadi İstanbul Park satılık daire fiyatları 748 bin 320 TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde tamamlanacak projede yüzde 1.13 faiz oranında banka kredisiyle vade yapılıyor.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Kağıthane Vadistanbul Park satılık!

Kağıthane Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle taksit yapılabilen projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.

Ümraniye Orya Park satılık!

Ümraniye Orya Park satılık daire fiyatları 593 bin 908 TL'den başlıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor.

İstinye Park satılıyor mu Haberi

İstinye Park satılıyor mu

Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, son yıllarda yeme, içme ve eğlence sektörüne dönük yatırımlarıyla öne çıkıyor. D-ream çatısı altında dünyaca ünlü bir çok restoranı ve mekanı Türkiye’ye getirdi.

Vogue, Anjelique, Zuma, Nusr-Et, Borsa, Emporio&Armani Ristorante, Carlotta, Coya, Gina, Çubuklu 29, Delimonti, Fenix, Go Meso, Go Mongo, Günaydın, Kebapçı, Kitchenette, Kiva, Lacivert, Marinette Cafe, Masa, Mezzaluna, Ablix, Parle, Raika, Roka, Sait, Tom Kitchen ve Usta gibi ünlü mekanlar bu çatı altında.

Şahenk bir taraftan diğer taraftan da kendisinin kurduğu ve satın aldığı markaları dünyaya açıyor. Nusr-Et’i Dubai, Miami, New York gibi şehirlere götürdü. Rüya ismiyle yeni bir zincir de oluşturmuştu. Bunu da önce Dubai’de, şu sıralar Londra’da açılıyor.

Ferit Şahenk, İstinye Park ve Volkswagen Arena’yı satıyor

Doğuş Holding ile ilgili gelişmeleri en çok haber...