21 / 05 / 2024

İstinyePark Mükemmeliyet Ödülü

İstinyePark Mükemmeliyet Ödülü

Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen FIABCI Prix d'Excellence 2012’yi (Mükemmeliyet Ödülü 2012) İstinyePark aldı

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Melikgazi Belediyesi'nin dönüşüm projesine ödül!

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Referans Dönüşüm Projesi” ile Yılın Metropol İlçe Belediyesi ödülüne layık görüldü. 

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

5. Levent'e En İyi Dönüşüm Projesi Ödülü!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent “Sign of the City Ödülleri”nde “En İyi Dönüşüm” projesi ödülünü almaya hak kazandı.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Sign of the City Awards 2016 ödül töreni 9 Kasım'da!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards’ın 9 Kasım’daki ödül gecesi için tüm hazırlıklar sürüyor.

İstinyePark Mükemmeliyet Ödülü Haberi

İstinyePark Mükemmeliyet Ödülü

Uluslararası Gayrimenkul Federasyonu FIABCI tarafından perakende dalında verilen ödül ile İstinyePark başarılarını bir kez daha tescil etmiş oldu.


Uluslararası Gayrimenkul Federasyonu FIABCI tarafından 1992 yılından bu yana dünyanın her köşesinden yüksek kaliteyi somutlaştıran ve gayrimenkul sektörünün tüm disiplinlerine verilen Prix d'Excellence ödülüne, bu yıl perakende dalında İstinyePark layık görüldü. Proje yönetimi, danışmanlık, mimari tasarım, kentsel planlama, sigorta, hukuk, değerleme ve bina kategorilerini temsil eden Prix d'Excellence ödüllerinde şimdiye dek 33 ülkeden projeler ödüllendirildi.


İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin ödülü değerlendirirken; “Perakende gibi iddialı bir dalda, dünyanın gayrimenkul alanındaki devleri olan Singapur, Malezya, Dubai gibi ülke ve şehirler arasından sıyrılarak bu değerli ödülü alabilmek İstinyePark ve ülkemiz adına gurur verici. Bu büyük ödül ve ödülün takdimi sırasında salonda kopan alkış, Türkiye’nin ve...