28 / 04 / 2024

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.



İstanbul Finans Merkezi, yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından, 16-21 Ekim 2023 tarihleri arasında Singapur ve Kuala Lumpur'da gerçekleştirilen konferansta Ziraat Kuleleri, uluslararası arenada büyük bir başarıya imza attı.

İNŞAATTA MÜKEMMELİYET ÖDÜLÜNE HAK KAZANDI!

Ziraat GYO tarafından geliştirilen İstanbul Finans Merkezi Ziraat Kuleleri Projesi, CTBUH tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülü aldı.

Organizasyo 17-18 Ekim 2023 tarihlerinde Singapur`da düzenlenen ana konferans bölümünde, Ziraat Kuleleri Projesinin teknik detayları ve yapım sürecine yönelik aşamaları uluslararası katılımcılara tanıtıldı.

İSTANBUL FİNANS MERKEZİ ZİRAAT KULELERİ PROJESİ TESCİLLENDİ!

Ziraat Kuleleri; özgün mimarisi ve üstün teknolojik özelliklere sahip biri 46 katlı 219 metre yüksekliğe sahip, diğeri 40 katlı 193 metre yükseklikte iki adet kule, podyum, atrium ile konferans, eğitim ve sempozyum gibi özel etkinliklerin gerçekleştirilebileceği çelik, ahşap ve doğal taş kaplamalarıyla yapısal olarak benzerlerinden farklılaşan oditoryum alanından oluşuyor.

Ziraat Kuleleri, mimari tasarım ve yapımda mükemmeliyet, inovasyon ve sürdürülebilirlik alanlarında sergilediği üstün performansla, dünya genelinde 400`ün üzerinde nitelikli projeyi geride bıraktı.

Kazanılan bu ödülle Ziraat Kuleleri Projesi, sürdürülebilir bir gelecek tasarlamak için enerji verimliliği, çevre dostu tasarım ve yeşil bina uygulamaları kapsamında sunduğu benzersiz yaklaşımı dünya çapında duyurmuş oldu.

Böylece Ziraat GYO`nun sürdürülebilir inşaat uygulamalarına verdiği önem uluslararası ölçekte teyit edildi.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

İSTANBUL FİNANS MERKEZİ'NE TALEP PATLAMASI!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşandı.  Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapması ile yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60 seviyesini aştı.

İstanbul Finans Merkezi (İFM) yatırımcıların yeni cazibe merkezi oluyor. Nisanda açılışı gerçekleştirilen İFM'den yer isteyen yabancı ve yerli yatırımcıların talebi yüzde 60'ı geçti. 100 bin metrekarelik ticari alanlardaki 350 noktaya da 700'ü aşkın talep yaşadı. 

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Geri Dön