19 / 05 / 2024

istinyeparka gelen kişi sayısı

istinyeparka gelen kişi sayısı

İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, 2014'ün Mayıs ayında 100 milyon ziyaretçiye ulaşmayı beklediklerini belirterek aynı yıl için ciro artışı hedeflerini ise yüzde 15 olarak açıkladı...

1938 yılında Çin'de 2 milyon kişi evsiz kaldı! 

Çin'de 1938 yılında, Sarı Nehir'in taşması sonucu meydana gelen selde 2 milyon kişi evsiz kalmış. 

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 87 bin 327 kişi azaldı! Küçük yatırımcı satıyor, yabancı alıyor!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısının 87 bin 327 kişi azalarak 8 milyon 486 bin 149'a indiğini açıkladı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kişi başına 27 bin TL promosyon ödeyecekler! Çılgın Türkler yine iş başında

Son dakika gelen promosyon haberi herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı. İşte kişi başı 27 bin TL ödenmesi beklenen promosyon haberinin detayları...

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olan vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi olan 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.

İzmir depremine yönelik soruşturmada 13 kişi yakalandı! 

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında bilirkişi raporuna göre 22 kişi hakkında gözaltı kararı alınmıştı. Gözaltı kararı alınan 13 kişi yakalandı. 

Elazığ'da depremde hasar gören binadan hırsızlık yapan 5 kişi gözaltına alındı!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonucunda ağır zarar gören bir binanın kapı ve pencereleri ile doğal gaz sayaçlarını söken 5 kişi yakalandı.

İmar barışı için Uzungöl'den 862 kişi başvuru yaptı!

Uzungöl'de 'imar barışı' uygulaması yapı sahiplerini harekete geçirdi. Bölgede, binaları yıkım aşamasına gelen 862 kişi, 'imar barışı' uygulamasından yararlanmak için başvuru yaptı.

Sağlık turizmi için ülkemize gelen kişi sayısı 4 katına çıkacak!

Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Türkiye'nin bilgisini ve konum avantajı ile önümüzdeki 8 yıl içinde sağlık turizmi için ülkemize gelecek olan kişi sayısını 4 katına çıkartarak 2 milyon kişiyi hedeflediklerini belirtti.

Hatay'da ev ve iş yerleri zarar gören 69 kişi yeni yer istiyor!

Erzin ilçesinde geçen yıl 25 Eylül'de meydana gelen, 5 kişinin hayatını kaybettiği selde araç, ev ve iş yerleri zarar gören 69 kişi, hasarın karşılanmasını ve yeni yer tahsis edilmesini istedi.

Erciyes'i hafta sonu 60 bin kişi ziyaret etti!

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yatırımlarla dünya çapında bir kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Erciyes'i 60 bin kişi ziyaret etti!

Şahinbey projelerini 41 bin 815 kişi gezdi!

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri yurt dışından ve şehir dışından gelen heyetlerde dahil 41 bin 815 kişi gezdi. Vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tâhmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

Antalya'yı 11 milyon 790 bin kişi ziyaret etti!

Ocak-kasım döneminde kenti yerli ve yabancı toplam 11 milyon 790 bin 954 kişi ziyaret etti. Gelen turistin yüzde 30,59'unu Ruslar, yüzde 25,60'ını da Almanlar oluşturdu

istinyeparka gelen kişi sayısı Haberi

istinyeparka gelen kişi sayısı


İstinyePark, 2013'ü yüzde 10 ciro artışıyla kapatacak.


Orjin Grup ve Doğuş Grubu ortaklığıyla 2005'te inşaatına başlanan ve 6 yıl önce hizmete giren İstinyePark AVM, bugüne kadar 93.5 milyon ziyaretçi ağırladı. İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, 2014'ün Mayıs ayında 100 milyon ziyaretçiye ulaşmayı beklediklerini belirterek aynı yıl için ciro artışı hedeflerini ise yüzde 15 olarak açıkladı. Engin, bu yılı ise yüzde 10 ciro ve yüzde 3 ziyaretçi artışıyla kapatacaklarını söyledi.


İstinyePark'ın yılsonu toplantısında konuşan Genel Müdür Engin, bu yılın sonunda 93.5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşacaklarını söyledi. Mayıs ayında ise 100 milyonuncu ziyaretçiyi ağırlayacakları bilgisini veren Engin, söz konusu ziyaretçi için sürpriz hediyeler hazırladıklarını kaydetti. Geçen yılı 17 milyon ziyaretçiyle kapatan AVM'nin bu yıl 17.3 milyon ziyaretçi sayısına ulaştığını aktaran Engin, "Bu bizim...