29 / 04 / 2024

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olan vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi olan 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.



Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olduklarını öne süren vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 3 sene önce Kayseri'de bir şirket kuran K.A. ve H.Ö, geçen sene"Bitrota" ismini taşıyan kripto para borsasını devreye soktu.

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kripto paralara yatırım yapanlara yüksek meblağlarda aylık kazanç sağlamayı öngören, bu sebeple çok sayıda kişinin yatırım yaptığı ve son dönemlerde sık sık gündeme gelen kripto para borsasının kısa bir zaman önce çökmesiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar, suç duyurusunda bulundu.

Yaşanan son gelişmelere göre, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, şirketin yöneticileri K.A. ve H.Ö. ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İstanbul ve Hatay cumhuriyet başsavcılıkları ile koordineli olarak yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılmış olan 2 şirket yöneticisinin yakalanması için çalışmaların hız kesmeden sürdüğü bildirildi.

Bitcoin dev yatırımlarının radarında!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön