29 / 04 / 2024

İstmarina geliri

İstmarina geliri

DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek hasılat birincisi oldu.

İstMarina Ekim ayının hasılat birincisi oldu!

Gayrimenkul sektöründe değişik projelere imza atan DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek ekim ayının hasılat birincisi oldu.

İstMarina, Ekim'de 324 bin 827 lira gelir elde etti!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından olan DAP Yapı, Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rapor kapsamında DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, ekim ayının şampiyonu oldu.

DAP Yapı en çok satışını İstmarina ile yaptı!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı"satış raporunda Ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre, DAP Yapı'nın Kartal'daki projesi İstmarina, Ekim ayının şampiyonu oldu.

Emlak Konut'un İstmarina'daki geliri 670 milyon TL!

Emlak Konut'un İstmarina'daki geliri 670 milyon TL'ye yükseldi Emlak Konut GYO, Kartal'da DAP Yapı tarafından inşa edilen İstmarina projesindeki gelirini yükseltti.

Emlak Konut'un İstmarina'daki geliri 670 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut'un İstmarina'daki geliri 670 milyon TL'ye yükseldi Emlak Konut GYO, Kartal'da DAP Yapı tarafından inşa edilen İstmarina projesindeki gelirini yükseltti.

İstmarina'nın asgari şirket payı toplam geliri 672 milyon 380 bin TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirdiği İstmarina projesinin asgari şirket payı toplam geliri 672 milyon 380 bin TL'ye yükseldi.

Konut kira geliri beyanı hesaplama 2015!

1 Ocak - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında meskenini kiraya veren kimseler, 2015 yılında gayrimenkul sermaye iradı vergisi mükellefi oluyor. İşte konut kira geliri beyanı hesaplama 2015 örneği..

Konut kira geliri beyannamesi ne zaman verilir?

2014 yılı içerisine meskenini kiraya verenlerin elde ettikleri gelirin 3.300 TL'den yüksek olması halinde beyanname vererek vergi ödemeleri gerekiyor. Peki, konut kira geliri beyannamesi ne zaman verilir?

Kira geliri beyanı nasıl hesaplanır?

Mesken ve işyerini kiraya veren mal sahipleri, elde ettikleri kira geliri için beyanname vererek vergi ödemek zorunda oluyor. Peki kira geliri beyanı nasıl verilir? Kira geliri beyanı nasıl hesaplanır?

Kira geliri beyanında indirilecek giderler!

Taşınmaz malını kiraya vererek gelir elde eden mal sahipleri, Gelir Vergisi mükellefi oluyor. Elde edilen gelirin vergisi için öncelikle beyanname verilmesi gerekiyor. Peki, kira geliri beyanında indirilecek giderler nelerdir?

Kira geliri beyan edilmezse ne olur?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince, taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen gelirle için kira gelir vergisi ödeniyor. Vergi için öncelikle beyan veriliyor. Peki, kira geliri beyan edilmezse ne olur?

Kira geliri elde edenler için beyanname düzenleme rehberi 2015!

Kira gelir vergisi ödemekle mükellef olan mal sahiplerinin vergi beyan ve ödeme dönemi için kira gelir vergisi rehberi hazırlandı. İşte kira geliri elde edenler için beyanname düzenleme rehberi 2015..

Kira geliri beyan dönemi 2015!

Mart ve Temmuz ayları olmak üzere iki eşit taksit halinde ödenebilen kira gelir vergisi için öncelikle beyanname veriliyor. Kira geliri beyan dönemi 2015, Mart ayı itibarıyla başladı..

İşyeri kira geliri vergisi 2015!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler için kira gelir vergisi ödeniyor. Vergide her sene istisna bedeli belirleniyor. Peki, işyeri kira geliri vergisi 2015 nasıl hesaplanır?

Kira geliri nasıl hesaplanır?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince taşınmaz malların kiraya verilmesi gayrimenkul sermaye iradı olarak belli koşullarda vergiye tabi tutuluyor. Peki, 2015 yılı vergisi için kira geliri nasıl hesaplanır?

Kira geliri nasıl vergilendirilir?

Gelir Vergisi Kanununda belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler gelir vergisine tabi tutuluyor. Peki, kira geliri nasıl vergilendirilir? Vergi nasıl ödenir?

İstmarina geliri Haberi

İstmarina geliri

DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek hasılat birincisi oldu. Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre; DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina projesi ekim ayının şampiyonu oldu. 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen İstMarina projesi hasılat birincisi oldu. 


Uluslararası ödül aldı

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı- Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, "İstMarina sadece İstanbul'un değil, elde ettiği uluslararası ödüller ile dünyada ses getiren bir proje oldu. Projemizin bu denli ilgi görmesi bizi şaşırtmıyor. DAP Yapı olarak hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer katan eserler üretmeye devam edeceğiz" dedi. 


Yeni...