28 / 04 / 2024

İstmarina Kartal proje teslim tarihi

İstmarina Kartal proje teslim tarihi

Dap Yapı İstmarina projesinde daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 57 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili raporu kabul edildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisini imar durumuyla ilgili son durum!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu görüşüldü. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 34 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi kararı verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin arazisinin bulunduğu 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 25 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 26 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planı onay!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 14 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 15 Nolu İmar Komisyonu Raporu oybirliği ile kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları komisyona gönderildi!

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları komisyona gönderildi! Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kartal arazisinin imar planlarının İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları Belediye Meclisi'nde görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin, Kartal arazisinin imar planı tekliflerinin 2-6 Mart 2020 tarihlerinde Kartal Belediye Meclisi'nde görüşülmesine karar verildi...

Türker Proje Kartal arazisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından İstanbul Kartal'da bulunan 12 adet arsasına ait 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstmarina Kartal proje teslim tarihi Haberi

İstmarina Kartal proje teslim tarihi


32 - 39 katlı beş blok olarak tasarlanan İstmarina projesi, İstanbul Kartal'da Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. İstmarina Kartal projesi 64 bin 502 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Kartal İstmarina projesinde 1.483 adet konut ve 258 mağaza yer alıyor. Dap Yapı İstmarina projesinded yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor.



Dap Yapı İstmarina projesi fiyat!


Kartal İstmarina projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin lira ile 12 bin 500 lira arasında değişiyor. İstmarina'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri yer alıyor.


İstmarina Kartal projesinde daire teslimleri Aralık 2017 yılında gerçekleştiriliyor. Kartal İstmarina projesinde daire büyüklükleri 34 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.


İstmarina Kartal projesinde alışveriş merkezi, marina, hızlı tren, helikopter pisti, özel hastane, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Adres...