07 / 05 / 2024

İstmarina Ofisleri projesi

İstmarina Ofisleri projesi

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen proje 62 bin 75 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İstmarina Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

İstmarina Kartal güncel konut fiyatları 2017!

"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan İstmarina projesi Kartal İstmarina Rezidans projesi 32-39 katlı beş blok şeklinde yükseliyor.

DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Kartal İstmarina Rezidans projesi "Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Kartal İstmarina Rezidans teslim tarihi!

Kartal İstmarina Rezidans projesinde daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. 1.463 daire ve 258 ticari birimden oluşan İstmarina Kartal projesi Dap Yapı imzasını taşıyor...

Amass İzmir Ofisleri teslimleri!

Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amass projesi İzmir İl 'i Gaziemir İlçe 'sinde inşa ediliyor. Amass İzmir Ofisleri teslimleri 2017 yılı yazında gerçekleşmesi öngörülüyor.

İstMarina'nın ticari ofisleri ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO iş birliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep topluyor. 40 ile 75 metrekare arasındaki ticari ünitelerin metrekaresi 6 bin 800 liradan satışa sunuluyor.

Kartal İstmarina Ofisleri nerede?

İstmarina Kartal'da ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 800 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Kartal İstmarina Ofisleri nerede?

DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan İstmarina'da ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 75 metrekare arasında değişiyor. Peki DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

İstmarina'nın ticari ofisleri için ön talep süreci başladı!

Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemini başlatıldı.

İstmarina Ofisleri projesi Haberi

İstmarina Ofisleri projesi

Ticari ünitelerin alanlarının minimum 40 metrekare, maksimum 75 metrekare olarak tasarlandığı projede fiyatlar kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor.  


Toplam 1.424 adet daire ve 100 adet bağımsız birimden meydana gelen proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Projede fiyatlar kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor.


İstanbul'un Kartal ilçesinde yükselen proje toplam 62 bin 75 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje konum bilgisine göre özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında bulunuyor.


İstmarina projesinde daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Ortak alanlarına göre projede sauna, kapalı otopark, geniş sahil bandı, ofis ve cafeler, hızlı tren, cafe, çocuk oyun...