28 / 04 / 2024

İstMarina ofiste ön talep başlıyor

İstMarina ofiste ön talep başlıyor

İstanbul Kartal'da Dap Yapı'nın hayata geçirdiği İstMarina ofisler için ön talep dönemi başladı. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.

Yeni işe başladın, ne giyeceksin? Ofis şıklığını LC Waikiki’de bulun! 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaz tatilinden işe dönüşler başladı. Ofiste ne giyeceğim diye düşünenlerdenseniz eğer, sizin için LC Waikiki’nin satışa sunduğu ofise dönüş koleksiyonunu derledik. İşte LC Waikiki 9 Eylül fiyat listesi..

İstmarina'nın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstmarina projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki İstmarina'nın değeri ne kadar oldu?

Ofiste Her Şey Paylaşımlı çalışma hayatına yeni soluk kazandırıyor! 

Levent’te 2000 metrekare üzerinde hizmet veren Ofiste Her Şey, paylaşımlı ofis alanları, farklı boyutta sergileme alanları, sosyalleşme alanları ve toplantı salonları ile her kullanıcının ihtiyacına karşılık veriyor. 

Evler ofislere dönüştü!

Pandeminin uzamasıyla beraber, şirketler çalışma koşullarını yeni normale daha uygun bir çizgide sürdürüyor. Nurus’un yeni çalışma alanı, hibrit çalışma ve uydu ofiste çalışma gibi yeni normlar doğrultusunda yaptığı Ar-Ge ve üretim, yeni normali anlayabilmek açısından önem taşıyor.

Şirketler gayrimenkul ihtiyaçlarını azaltıyor: Hibrit çalışma geliyor! 

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek. Netflix'te ev ve ofis olmak üzere çalışma takvimi oluşturuyor.

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.

Ortak ofis kullananların sayısı 5 milyonu aşacak!

İş hayatının dijitalleşmesi ile ofiste geçirilen zamanın azalması klasik ofis anlayışını değiştirdi. Birçok insan yeni nesil çalışma mekanı olan ortak çalışma alanlarına yöneliyor.

Şilan Makal ve İlayda Aydın ev bakıyor!

Kartal İstMarina AVM'de görüntülenen ünlü oyuncular Şilan Makal ve İlayda Aydın ev baktıklarını söyledi.

İstmarina 19 bağımsız bölümün değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina Projesi 19 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

İstmarina AVM'de Murat Boz coşkusu!

Moda, eğlence ve lezzetin Adalar manzarası eşliğinde sunulduğu İstMarina, dün akşam Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz’u ağırladı..

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

İstMarina ofiste ön talep başlıyor Haberi

İstMarina ofiste ön talep başlıyor

İstanbul Kartal'da  Dap Yapı'nın hayata geçirdiği İstMarina ofisler için ön talep  dönemi başladı. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.  Konut, okul, hastane, AVM, özel okul ve hastanenin yer alacağı karma kullanılan projedeki ticari ünitelerin büyüklüğü 40-75 metrekare arasında değişiyor. Kartal sahilde konumlanan projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin 800 TL'den başlıyor. Ön talep döneminde avantajlı fiyatlardan yararlananların kazançlı çıkacağım belirten Dap Holding Başkam Ziya Yılmaz, "Kartal, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Çanakkale ile İzmit Körfez Geçiş Köprüleri ve İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Tren hattının tam ortasmda yer alıyor. Bu doğrultuda bölgede gayrimenkul sektörü için alün bir çember oluşuyor" dedi. İstMarina Ofis'de havaalanı, deniz otobüsü, metro,...