03 / 05 / 2024

İstMarina satış şampiyonu oldu

İstMarina satış şampiyonu oldu

DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen projesi ekim ayının şampiyonu oldu.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2024 yılının ilk çeyrek satış rakamlarını açıkladı. Buna göre satış şampiyonu proje Majör Gölyaka oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun ilk çeyreğe ilişkin satış rakamları...

Emlak Konut GYO'dan 2023'te 53.2 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılında 53.2 milyar TL'lik satış yapıldığı açıklandı. Peki Emlak Konut GYO'nun 2023 satış şampiyonu hangi proje oldu? Hangi projeden ne kadar satış yapıldı? İşte detaylar...  

Konut satış fiyatı artışında Kasım ayı şampiyonu il açıklandı!

Yüksek konut kredisi faizlerinin etkileriyle satılık konut fiyatlarındaki artış 2023 Kasım ayında da son birkaç aydır olduğu gibi hız kesmeye devam etti. Peki konut satış fiyatı artışında hangi il şampiyon oldu.

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.

Emlak Konut GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki satış şampiyonu projesi Yeni Fikirtepe! 

Emlak Konut GYO imzasıyla geliştirilen projelerde 2023'ün ilk yarısında toplam 28 milyar 959 milyon 741 bin 267 TL değerinde satış yapıldı. Yılın ilk yarısının şampiyon projesi de belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki satış şampiyonu olan o projesi...

Benzinli mi, dizel mi, elektrikli mi? 11 ayda en fazla hangi tür araç satıldı?

Türkiye’de yılın 11 ayındaki ne kadar araç satıldığı belli oldu.  Peki ocak-kasım döneminde en fazla hangi yakıtla çalışan motorlu araç satıldı- İşte bu dönemin artış şampiyonu..

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Scottie Pippen, Highland Park'taki lüks evini satıyor!

NBA'in eski yıldızı Scottie Pippen, yaklaşık beş senedir satmak için uğraştığı evine 2 milyon dolarlık teklif aldı. Altı kez NBA şampiyonu olan oyuncu, konutu ilk olarak 2016'da 3 milyon dolar bedelle satışa sundu. 

Emlakta son 3 yılın şampiyonu Ankara ve İstanbul oldu!

Türkiye geneli gayrimenkul satışları değerlendirildiğinde son 3 yılın şampiyonu 2019 yılı oldu. El değiştirmede şampiyon şehirler ise Ankara ve İstanbul olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl 2018 yılına göre bu illerimizin satış rakamlarında yüzde 150 ile yüzde 160 oranında arttı.

Ege'de konut satışlarının şampiyonu Muğla oldu!

Türk Vatandaşlığı Kanunu’ndaki değişiklik yabancı alıcıyı harekete geçirdi. Ege Bölgesi'nde yabancıya konut satışının şampiyonu Muğla oldu.

Dünya şampiyonu Sinan Sadak’a konut jesti!

Batman Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Dünya İşitme Engelliler güreş şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’a konut jesti yaptı. Aksoy, şampiyona Cizre’den aldığı satın aldığı konutu hediye etti.

Büyükyalı bir kez daha ciro şampiyonu oldu! 139,3 milyonluk satış!

Bir kez daha ciro şampiyonu olan Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.

Emlak Konut'un 2. çeyrek satış şampiyonu İFM oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı 2. çeyrek satış şampiyonu 457 milyon 606 bin 700 TL'lik satışla İFM oldu...

İstMarina satış şampiyonu oldu Haberi

İstMarina satış şampiyonu oldu

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından olan DAPyapı, Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rapor kapsamında  DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen projesi ekim ayının şampiyonu oldu.



DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz 

yaptığı açıklamada, "İstMarina sadece İstanbul'un değil elde ettiği uluslararası ödüller ile dünyada ses getiren bir proje oldu. Projemizin bu denli ilgi görmesi bizi şaşırtmıyor. DAP Yapı olarak hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer katan eserler üretmeye devam edeceğiz."...