02 / 05 / 2024

Scottie Pippen, Highland Park'taki lüks evini satıyor!

Scottie Pippen, Highland Park'taki lüks evini satıyor!

NBA'in eski yıldızı Scottie Pippen, yaklaşık beş senedir satmak için uğraştığı evine 2 milyon dolarlık teklif aldı. Altı kez NBA şampiyonu olan oyuncu, konutu ilk olarak 2016'da 3 milyon dolar bedelle satışa sundu. 



NBA'in eski yıldızı Scottie Pippen, yaklaşık beş senedir satmak için uğraştığı evine 2 milyon dolarlık teklif aldı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2020 Tokyo Olimpiyatları kapsamında Airbnb’de kısa süre önce kiralanabilen konut için, salı günü 2 milyon dolarlık bir teklif geldi. Altı kez NBA şampiyonu olan oyuncu, konutu ilk olarak 2016'da 3 milyon dolar bedelle satışa sundu. 

Pippen, Highland Park konutunu 2004'te 2.23 milyon dolar ödeyerek satın almıştı. 2.6 dönüm büyüklüğündeki arazi üzerinde 10 bin metrekare büyüklüğe sahip devasa bir alanda konumlanan evde, beş yatak odası ve altı banyo bulunuyor.

Scottie Pippen, Highland Park taki lüks evini satıyor!

Evde genişletilmiş bir mutfak, iki katlı bir oturma odası, havuz ve tam boy bir basketbol salonu yer mevcut. Ek olarak evde sinema, sauna, oyun odası ve şarap mahzenine de yer verilmiş. Scottie Pippen bu ayın ilk günlerinde Chicago’daki evinin sinema salonundan bir tweet paylaştı.

Bu arada, eski takım arkadaşı Jordan’ın da aynı lüks mahallede bulunan konutu, yaklaşık 10 senedir teklif bekliyor. Pippen ve Jordan, Chicago’daki hayatlarını seneler önce geride bıraktılar ve şu anda ikisi de Florida’da oturuyor.

Matt Damon Los Angeles'taki evi için 17.9 milyon dolar istiyor!


Geri Dön