08 / 05 / 2024

istoç yt blok

istoç yt blok

İstoç Yapı Kooperatifi, 26 bin metrekare alandaki YT Blok ince inşaatı işini kapalı teklif usulüyle ihale edecek. Tekliflerin en geç 22 Ekim 2018 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor.

Antalya'da bina yıkımı sırasında işçinin üzerine beton blok düştü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın yıkımında çalışan Hasan Atıcıoğlu (35) üzerine beton blok düşmesi sonucunda yaralandı... 

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Antalya'daki tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü!

Antalya'da tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü. Kazada yaralanan ya da ölen olmadı...

Servet GYO Deposite A5-A6 Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Deposite A5-A6 Blok' a ait değerleme raporlarını yayınladı...

Metrocity A Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Büyükdere Cadaddesi Metrocity A Blok 187 nolu bağımsız bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Metrocity C Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Büyükdere Cadaddesi Metrocity C Blok 316 nolu bağımsız bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Kat maliki olmayan biri blok temsilcisi olarak seçilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Toplu Yapı Temsilciler Kurulu'na blok temsilcisi olarak kat maliki olmayan biri seçilebilir mi? Medeni Kanun’daki ‘aile konutu’ hükmü kat maliki olmayan eşe, kat maliki olan eşinden dolayı bu hakkı verir mi?' sorusunu yanıtladı.

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Göynük Sanayi Sitesi'ne ek blok inşa edilecek!

Kocaeli'nin Göynük ilçesinde bulunan sanayi sitesine 8 dükkanlık ek blok inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Müftülükten Balıkesir'deki Allah yazılı blok açıklaması!

Balıkesir’de drone ile çekim yapılırken Allah yazılı olduğu iddia edilen blok için il Müftüsü Ramazan Topcan'dan açıklama geldi.

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi açıldı! 

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Halk GYO, Şekerpınar A blok kira sözleşmesi ek protokolü imzalandı!

Kocaeli Şekerpınar A Blok ile ilgili olarak; Halk GYO Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 12 ay boyunca aylık kira bedelinin, bir önceki dönem kira bedeline göre yüze 15 oranında artış uygulanarak, 665 bin 869,22 TL olarak belirlenmesi hususunda ek protokol sözleşmesi imzalandı...

istoç yt blok Haberi

istoç yt blok

İstoç Yapı Kooperatifi, YT Blok İnce İnşaatı işini kapalı ihale usulü ile ihale edecek. İstoç Yapı Kooperatifi YT Blok 26 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

İstoç Yapı Kooperatifi YT Blok ince inşaat ihalesi için idari ve teknik şartnameler adresten 26 Eylül'e kadar ücret karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç 22 Ekim 2018 Pazartesi günü sat 17:00'ye kadar teslim edilmesi gerekiyor. 

İhale şartnamesi www.istoc.com.tr sitesinde...