28 / 04 / 2024

İSTON ahmet ağırman

İSTON ahmet ağırman

İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman Depremler, her yıl dünyanın pek çok noktasında can ve mal kaybına neden oluyor. Depremden korunmanın yollarından biri de sağlam betondur" dedi.

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Mobix İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mobix İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Ağırman tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü otomobil markası, 300 binden fazla aracını geri çağırdı!

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, arka lamba şikayetleri yüzünden 321 binden fazla aracını geri çağırma listesine ekledi. Şirket, geri çağırmanın nedenini açıklarken ekim ayı sonunda büyük ölçüde dış pazarlardan gelen ve aracın arka lambalarının yanmadığını iddia ederek şikayetçi olan müşt

Density Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Density Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da Vehbiye Ağırman Aslan tarafından kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

Örs Yapı Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Yapı Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ağırman, Mehmet Temizer ve Ömer Ağırman ortaklığında kuruldu.

Nade Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nade Yapı Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ağırman ve Mustafa Albayrak ortaklığında kuruldu.

Bekağ Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bekağ Yapı Denetim Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ağırman tarafından kuruldu.

Ahmet Buğa kimdir? 

GABORAS İcra Kurulu Başkanı Ahmet Buğa kimdir? Ahmet Buğa hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! O fayda yıkıcı deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan beklenen Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuzey Anadolu kırığının sınır tanımadığını vurgulayan Ercan, Marmara'da İstanbul ve Tekirdağ kolunda deprem beklediklerini bütün odaklanmalarının bu noktada olduğunu kaydetti. 

İSTON ahmet ağırman Haberi

İSTON ahmet ağırman


İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman Depremler, her yıl dünyanın pek çok noktasında can ve mal kaybına neden oluyor. Deprem kuşağında bulunması nedeniyle tehdit altında olan ülkelerden biri de kuşkusuz Türkiye. Bu noktada, sağlam ve kaliteli yapılaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.  İstanbul  Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları (İSTON) Genel Müdürü Ahmet Ağırman'ın yorumuna göre; hazır betonda yüksek kalite, deprem esnasında riski azaltıyor. 


İSTON'un deprem konusunda son derece hassas davrandığını söyleyen Ahmet Ağırman; "Depreme dayanıklı yapılaşmada en önemli konulardan biri de hazır beton üretimidir" dedi. Özellikle deprem anında, altyapı faktörünün devreye girdiğini anımsatan Ağırman; şöyle devam etti: "Bizler sağlıklı yapılaşmayı bir bütün olarak ele alıyoruz. 1999 yılında yaşanan büyük felaketten sonra gerek halk gerekse merkezi otorite nezdinde önemli bir...