05 / 05 / 2024

İstwest Işın karaca

İstwest Işın karaca

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı lstwest için bir organizasyon düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte lstwest'liler Işın Karaca konseri ile yaza "merhaba" dedi.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

Türkiye’de artan maliyetler nedeniyle çiftçi nüfusu gün geçtikçe azalıyor

TÜİK verilerine göre istihdamın sektörel dağılımında tarım yüzde 17,2’lik paya sahipken bu oran 2022 yılında yüzde 15,8’e geriledi. Tarım sektöründe 4 milyon 866 bin kişi istihdam edildi.

O firma da işçi çıkarma furyasına katıldı! 1200 çalışanının işine son veriyor

Global manada üne sahip olmuş denetim ve danışmanlık firması Deloitte, ABD'de yüzlerce personelini işten çıkaracağını açıkladı. Daha önce EY ve KPMG de işten çıkarmaya gitmişti.

Konfor ve güvenilirliği ön planda tutan Kia Sportage Nisan fiyatı merak ediliyor

Kia Sportage'ın en büyük gücü, rekabetçi bir fiyata yüksek düzeyde özellik ve işlevsellik sunabilmesidir ve bu da onu birçok otomobil alıcısı için pratik ve çekici bir seçenek haline getirir. Peki Kia Sportage'ın Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Bir dev daha işten çıkarma furyasına katıldı! 9 bin kişiyiişten çıkrıyor

Merkezi ABD'de bulunan e-ticaret devi Amazon, ekonomik gerekçelerle gelecek haftalarda 9 bin çalışanını daha işten çıkaracağını duyurdu. Küresel boyutta e ticaret yapan firma dünyanın en çok ticaret yapılan siteleri arasında geliyor.

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge kaç TL, özellikleri neler? İşte Karaca 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve evini yenileyecekler sizin için Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge'yi özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve ürünün fiyatı. 

Karaca Mikser Muftak Şefi 1600 Watt ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 14 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfak şefi ihtiyacı olanlar sizin için Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi'n ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. Bakın mutfak şefi ne kadara satılıyor? 

Dünyaca ünlü şirketten dev işten çıkarma!

İsveçli telekom grubu Ericsson, dünya çapında 8 bin 500 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

 “Yanıldım” diyerek 11 binden fazla çalışanını işten çıkarmaya karar verdi!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 11 binden fazla çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg “Çevrim içi ticaret pandemideki hızıyla devam edecek sandım, yanıldım” ifadelerini kullandı.

iPhone 14 Media Markt'ta ön satışta! Eski telefonu getirene inanılmaz fiyat! İşte 18 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi

Mediamarkt geçtiğimiz günlerde uluslararası arenada lansmanı yapılan iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’i ön satışa açtı. Ayrıca Mediamarkt’ta 23 Eylül’e kadar, eski telefonunu getirenler iPhone 14’ü 16.999 TL’den başlayan fiyatlarla alabilecek. 

Karaca çay makinelerinde yüzde 23 indirim fırsatı! Hemen alın! Karaca çay makineleri 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Karaca çay makinelerinde yüzde 23 indirim var. Karaca'nın kendi resmi web sitesi üzerinden satılan çay makinelerinde yüzde 23 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte Karaca çay Makineleri 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstwest Işın karaca Haberi

İstwest Işın karaca

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı organizasyonda Işın Karaca şarkıları ve sahne şovuyla Istwest'Iileri coşturdu. Boyner Holding ve FerYapı'nın tasarladığı Istv/est, 999 üniteden oluşuyor. Istwest'te, Evdekifirsat.com sınırlı sayıdaki ev için 15 Haziran'a kadar peşinatsız, hemen teslim, 1 +0 evlerde 1590 liradan, 1 +1 evlerde 2690 liradan, 2 + 1 evlerde 4259 liradan, 3 + 1 evlerde ise 4501 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı...