28 / 04 / 2024

Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge kaç TL, özellikleri neler? İşte Karaca 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge kaç TL, özellikleri neler? İşte Karaca 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve evini yenileyecekler sizin için Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge'yi özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve ürünün fiyatı. 



Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge kaç TL, özellikleri neler? İşte Karaca 19 Mart 2023 fiyat listesi 
Robot süpürge güçlü emiş gücüyle zemindeki tozları tamamen için ehpseder. Robot süpürge hem paspas hemde süpürme işlevini bir arada yürütür. Cihaz Gelişmiş teknolojisi ile halı ve kapıları kolayca aşar. Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge her engeli aşacak tasarıma sahiptir. Halı ve kapı eşiği gibi yükseklikleri kolaylıkla aşabilen Vantuz Off-Road robot süpürge, evinizde kusursuz temizlik yaşamanızı sağlar.

Halı, zemin ve ulaşılması zor köşelerde biriken tozların yanı sıra evcil hayvan tüylerinide 3000 Pa güçlü emiş gücüyle içine hapseder. Pro Lidar lazer navigasyonlu Vantuz Off-Road, ilk haritalamadan sonra rota planlayıcısıyla evinizi baştan sona temizler. Robot süpürge AI teknolojisiyle 6 metrelik bir yarıçapta durmadan tarama yaparak evde güvenle ilerler.

Geliştirilmiş ultra uzun ana fırçasıyla da çok daha geniş bir alanı dakikalar içerisinde temizler.Üstelik yan fırçayla duvar kenarları ve köşeler de tertemiz olur.Uzaktan bağlanabilme özelliğiyle akıllı robot süpürgenizi kullanırken, ihtiyaca uygun temizlik modunu da seçerek temzilik yapmasını sağlayabilirsiniz. Karaca Vantuz Off-Road 2’si 1 arada özelliğiyle süpürme üstüne paspaslamayı da sizin için yapar.

 4 farklı çekim gücü ayarıyla zemin tanıyan Karaca Vantuz Off-Road, halı ve sert zeminlerin ayrımını yaparak halı üzerinde emiş gücünü yükseltir ve güçlü tekerlek yapısıyla engelsiz temizliğe nerde kaldıysa devam eder. Google Home & Alexa uygulamaları ile uyumlu olan Vantuz Off-Road Süpürge sesli komut alma özelliği ile size özel bir temizlik performansı ortaya koyar. 

Peki Karaca robot süpürgenin sahip olduğu teknik özellikler neler? Robot süpürge ne kadara satılıyor? 


Geri Dön