04 / 05 / 2024

İstwest Meydan 9 martta etkinlik

İstwest Meydan 9 martta etkinlik

İstanbul FerYapı - Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest Projesi'nin önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu'nun yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan'da 9 Mart Pazar günü festival havasında bir eğlence yaşanacak...

1942 yılında köprünün altında kalan Unkapanı Meydanı yükseltilmiş!

1942 senesinde Unkapanı Meydanı, köprünün yerine konulması sırasında 9 cm aşağıda kaldığı için yükseltilme kararı alınmış.

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

İstwest Meydan yılbaşında açık mı?

İstwest Meydan, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan yılbaşında açık mı? İstwest Meydan yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İstwest Meydan 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İstwest Meydan Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstwest Meydan hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstwest Meydan Kurban bayramı çalışma saatleri...

Maltepe Beşçeşmeler Meydanı yenileniyor!

Maltepe Belediyesi, tarihi 1400'lü yıllara dayanan Beşçeşmeler Meydanını yenilemek ve prestijli sokak sayısını 9'a çıkarmak için kollarını sıvadı. Proje Maltepe Balıkçıköy Kentsel SİT Alanı Sokak Sağlıklaştırma adı altında gerçekleşecek.

İstwest Meydan Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstwest Meydan hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstwest MeydanAVM bayramda kaça kadar açık? İstwest Meydan bayramda kaçta açılacak?

Soyak Siesta Meydan AVM'ye yeni mağazalar eklendi!

Soyak Siesta AVM İzmir Karşıyaka ilçesinde 9 Mayıs'ta hizmet vermeye başlamıştı. Alışverişten yemeğe birçok seçeneği birarada bulunduran Soyak Siesta Meydan AVM'ye yeni mağazalar eklendi.

Siesta Meydan AVM'de hangi mağazalar var?

İzmir'in mega projelerinden olan Soyak Siesta'nın Alışveriş Merkezi ‘Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta renkli bir törenle hizmete açılmıştı. Bölgede yaşayanların yaşamına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Siesta Meydan AVM'de hangi mağazalar var?

Soyak Siesta Meydan AVM 9 Mayıs’ta kapılarını açtı!

Soyak Siesta’nın alışveriş merkezi ‘Siesta Meydan’ 9 Mayıs’ta hizmete açıldı.Siesta Meydan Alışveriş Merkezi ve alışverişten yemeğe birçok seçeneği yanı başınıza getiriyor” şeklinde konuştu.

Soyak Siesta Meydan AVM açıldı!

İzmir'in projesi Soyak Siesta'nın alışveriş merkezi 'Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta törenle hizmete açıldı. Açılış töreninin ev sahipliğini Soyak Yapı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun üstlendi.

Siesta Meydan AVM'de yaz programları başladı!

Siesta Meydan Alışveriş Merkezi, yazı erken karşılamak isteyenler için 9 Mayıs’ta keyifli bir törenle kapılarını açtı. İzmir’lilerle buluşturan Siesta Meydan AVM, sosyal yaşam alanlarıyla İzmir’in yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Japonya'da 6,9 büyüklüğünde deprem!

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, salı günü Japonya'da 6,8 büyüklüğünde bir depremin meydan geldiğini söyledi. USGS'nin orijinal raporlarında ise depremin 6.9 şiddetinde olduğu belirtildi.

İstwest Meydan 9 martta etkinlik Haberi

İstwest Meydan 9 martta etkinlik

İstanbul FerYapı - Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest Projesi'nin önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu'nun yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan'da 9 Mart Pazar günü festival havasında bir eğlence yaşanacak. Ünlü radyocu Geveze'nin gösterisiyle konuklan eğlenceye doyuracağı etkinlikte, Türk pop müziğinin yıldızlanndan Nev ve Göksel de katılımcılara eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. 16 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında İstWest Meydan'da 25 TL ve üzeri harcama yapanlar, 9 Mart'taki bu muhteşem etkinliğe 2 kişilik davetiye kazanacak. 


Yeni Başkent...