04 / 05 / 2024

İstWest Meydan ramazan şenliği

İstWest Meydan ramazan şenliği

Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’in önünde yer alan İstWest Meydan’da Ramazan Ayı’nın son günleri birbirinden eğlenceli etkinliklerle geçecek. 17 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında, İstWest Meydan’da gerçekleşecek...

İstwest Meydan yılbaşında açık mı?

İstwest Meydan, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan yılbaşında açık mı? İstwest Meydan yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İstwest Meydan 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İstwest Meydan Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstwest Meydan hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstwest Meydan Kurban bayramı çalışma saatleri...

İstwest Meydan Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstwest Meydan hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstwest MeydanAVM bayramda kaça kadar açık? İstwest Meydan bayramda kaçta açılacak?

İstWest Meydan Marka İndirim Çadırı'nda son 15 gün!

Dünyaca ünlü markalara uyguladığı indirimler ile kısa sürede çekim merkezi haline gelen, alışveriş keyfinin yanı sıra restoran seçenekleri ile herkesin damağına hitap eden İstWest Meydan’ın ‘Marka Çadır Günleri’nde son 15 gün!

Yılbaşı hediyesi İstWest Meydan Marka İndirim Çadırı’ndan alınır!

Basın Ekspres Yolu’nun lezzet ve çekim merkezi İstWest Meydan yine ses getirecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Türk ve dünya markalarının avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu ‘Marka Çadır Günleri’ başladı.

İstWest Meydan’da alışveriş fırsatı!

İstwest Meydan'da Türkiye’nin ve dünyanın en gözde markalarının yer aldığı “Marka İndirim Çadırı” ile çadır turnesi günleri 18 Aralık 2014 – 15 Ocak 2015 tarihleri arasında başlıyor.

İdris Güllüce Ümraniye Meydan'ını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ramazan dolayısı ile Ümraniye Meydanı' nda kurulan stantları ziyaret etti. Güllüce, Ümraniye’de Ramazan etkinlik alanında kurulan dernek stantlarını gezdi.

İstWest Meydan’da Ramazan Etkinlikleri 17- 25 Temmuz arasında düzenlenecek!

Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’in önünde yer alan İstWest Meydan’da Ramazan Ayı’nın son günleri birbirinden eğlenceli etkinliklerle geçecek. 17 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında, İstWest Meydan’da gerçekleşecek...

Sunay Akın Meydan Merter AVM'de sevenleri ile sohpet etti!

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın; 06 Temmuz Pazar akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Meydan Merter AVM ziyaretçileri ile paylaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

İstwest Meydan'da 9 Mart Pazar günü tam gün eğlence!

İstanbul FerYapı - Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest Projesi'nin önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu'nun yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan'da 9 Mart Pazar günü festival havasında bir eğlence yaşanacak...

Meydan Ümraniye AVM Ramazan'ı Gökçe Konseri ile karşılıyor!

Ümraniye'de eyr alan Meydan Ümraniye AVM Ramazan'ı Gökçe Konseri ile karşılıyor...

Meydan Ümraniye AVM'de Gökçe konseri!

Meydan Ümraniye AVM ziyaretçileriyle Ramazan’ı 06 Temmuz Cumartesi akşamı muhteşem Gökçe Konseri’yle karşılıyor...

İstWest Meydan ramazan şenliği Haberi

İstWest Meydan ramazan şenliği

Basın Ekspres Yolu’nun yeni yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan, birbirinden keyifli Ramazan Ayı şenliklerine ev sahipliği yapacak.


Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’in önünde yer alan İstWest Meydan’da Ramazan Ayı’nın son günleri birbirinden eğlenceli etkinliklerle geçecek. 17 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında, İstWest Meydan’da gerçekleşecek ramazan şenliklerinde büyük küçük herkes benzersiz bir ramazan eğlencesi yaşayacak.


Üstü açık mimarisi ile benzersiz bir alternatif olan İstWest Meydan’da gerçekleşecek etkinliklerde, açık hava sinema keyfi ile Türk sinemasının son dönemde imza attığı en eğlenceli filmleri izleyebilecek, Hacıvat & Karagöz gölge oyunu ile geçmişe neşeli bir yolculuk yapacak ve fasıl eşliğinde keyifli vakit geçirilebileceksiniz. Çocuklar ise birbirinden eğlenceli animasyonlar ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak.


Şık kafelerden restoranlara, mobilyadan otomotive, elektronikten bankaya kadar birçok mağaza karmasına...