19 / 05 / 2024

isü Mimarlarla Buluşmalar

isü Mimarlarla Buluşmalar

İstinye Üniversitesi, 14 hafta boyunca devam eden olan ‘’Mimarlarla Buluşmalar’’ seminerlerinde, ünlü mimarlarla öğrencilerini buluşturuyor.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Gündem Buluşmaları’nın 46.'sını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 45. Gündem Buluşmaları’nda inşaat malzemeleri sanayisinde finansman konusu masaya yatırılacak.

İMSAD 42. Gündem Buluşmaları toplantısında küresel ekonomi ele alındı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 42’inci kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları' 28 Nisan Çarşamba günü gerçekleşti.

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nda deprem gerçeği konuşulacak! 

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 38. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Değişmeyen Gündem: Deprem Gerçeği’ başlığı altında online olarak 17 Kasım'da gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

isü Mimarlarla Buluşmalar Haberi

isü Mimarlarla Buluşmalar

Son yılların adından sık söz ettiren vakıf üniversiteleri arasında yer alan İstinye Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen ‘’Mimarlarla Buluşmalar’’ seminerlerinde; öğrencileriyle, Türkiye’nin önde gelen mimarlarını buluşturuyor. 28 Şubat 2019 günü Mimar Levent Çırpıcı’nın semineriyle başlayacak olan 14 haftalık programa katılım gösteren öğrenciler; aktif çalışan mimarların çalışma yöntemlerini, tecrübelerini ve alana dair düşüncelerini öğrenme fırsatı yakalayacak.

Mimarlardan Öğrenecekler

Mimarların çalışma yöntemlerini ve proje esnasında işledikleri süreçleri öğrenen öğrencilerin mesleki vizyonlarının genişleyeceğini söyleyen Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güzin Kaya, geçen de sene benzer bir program uyguladıklarını ve olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti. Mimarların anlatacağı konuları kendilerinin belirleyeceğini dile getiren Prof. Dr. Güzin KAYA, seminerlerin dışardan katılıma da açık olduğunu ve dileyen isteyen herkesin katılabileceğini...