12 / 05 / 2024

İsuyu İnşaat telefon

İsuyu İnşaat telefon

İsuyu İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli İle  Sibel Aksoy tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

İsuyu İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsuyu İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli İle  Sibel Aksoy tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tekirdağ Elmalı'da içme suyu inşaatı başlıyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Elmalı Mahallesi'nde içme suyu projesinin inşaatı başlıyor.

Tekirdağ Kumbağ yağmur suyu hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Teski tarafından planlanan Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi kanalizasyon ve kısmi yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

Tekirdağ Şarköy'e dev yatırım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Şarköy İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Diyarbakır Büyükşehir'den 443 bin TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, kentin yeni yerleşim bölgeleri Talaytepe, Bağcılar ve Selahattin Eyyubi Bulvarı’nda 11 kilometre uzunluğunda Kent Geneli Kısmi İçme Suyu İnşaatı Yapım İşi’ni başlattı.

Lokum Evler DKY İnşaat satış ofisi telefon!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen proje 1+1'lerin alanları 64.91 metrekareden başlıyor. Lokum Evler DKY İnşaat satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

Gümüş Suyu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Suyu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersin Karahan tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi 'nde kuruldu.

Aksaray içme suyu inşaatı incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hamidiye Mahallesi’nde yapımı devam eden 5 bin tonluk su deposunun yapıldığı Hamidiye içme suyu inşaatında inceleme yaptı.

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi telefon!

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Evler Rezidans projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale telefon!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede yer alan dairelerin büyüklükleri maksimum 210 metrekareden oluşuyor.

Sinpaş Altın Oran telefon numarası!

Sinpaş Altın Oran projesinde yer alan dairelerin alanları 62 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Projede 2 bin 647 tane daire bulunuyor. Sinpaş Altın Oran telefon numarası 0312 490 10 72....

İsuyu İnşaat telefon Haberi

İsuyu İnşaat telefon

İsuyu İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli İle  Sibel Aksoy tarafından kuruldu.
İsuyu İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt onarım işleri ile proje ve mühendislik hizmetleri mimarlık ve dekorasyon hizmetleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında açılmış veya açılacak konusu ile ilgili her türlü bina, yol, köprü, tünel, baraj, kanal, duvar, hafriyat, montaj, dolgu ve benzeri işlerin mühendislik ve inşaat ihalelerine katılmak, Mimarlık ve inşaat işlerinin bir kısmını veya tamamını taahhüt etmek ve yapmak. Bütün alt yapı servisleri ile yerleşim birimleri toplu ve tekli konutlar, iş merkezleri, sanat tesisleri, turizm sanayi ve yatırım tesisleri, depolar, parklar, dinlenme, eğlence, kültür ve fuar alanları...