28 / 04 / 2024

Isuzu D-Max kampanya

Isuzu D-Max kampanya

Isuzu, Pikap modeli D-Max için mart ayına özel bir kampanya başlattı. Peki Isuzu'dan araç satın almak isteyenler D-Max modeli için en az ne kadar ödemeli? Isuzu D-Max Mart ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi ve kampanyanın detayları...

CarrefourSA'da temizlik ürünlerinde Ekim fırsatları: Fiyatlar dibi gördü!

CarrefourSA, müşterilerine temizlik ürünlerinde büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ekim ayına özel olarak düzenlenen kampanya ile temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler müşterileri bekliyor.

90 adet üründe dev kampanya! Migros'ta zeytinyağı, ayçiçek yağı, un ve salça fiyatları dip yaptı!

Migros Market Temel Gıda Ürünleri'ne indirim kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 90 adet ürün indirime girdi. İşte indirme ilişkin tüm detaylar...

Garanti Bankası'ndan promosyon müjdesi! Son tarih 31 Ağustos

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterisi olanlara toplam 1500 TL hediye promosyon ödenecek. İşte, Garanti Bankası'nın son kampanyasının detayları...

Elektrik, su, doğal gaz ve internet faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 10 Ağustos’a kadar vaktiniz var

Yapı Kredi, otomatik ödeme talimatına ilişkin bir kampanya düzenleyerek kampanya kapsamında hesaplara hediye Worldpuan yatıracağını duyurdu. Kampanyanın 10 Ağustos’ta sona ereceğini duyuran Yapı Kredi, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

ING müşterileri bu habere çok sevinecek! İlk ve son kez verilecek!

ING, temmuz ayına özel yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Vatandaşların uygun fiyatlı gıda alışverişi yapması için düzenlenen kampanya kapsamında 240 TL hediye edileceği duyuruldu.

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Giyim sektörüne yönelik düzenlenen kampanya kapsamında 175 TL tutarındaki puanı hesaplara yatıracağını duyuran Garanti BBWA, kampanya ilişkin detayları paylaştı.

İş Bankası araç sürücülerinin hesabına tam bu kadar para yatıracak!

Kampanya denildiği zaman akla ilk gelen bankalardan olan Türkiye İş Bankası, araç sürücülerine özel yeni bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında müşterilerinin hesabına 100 TL yatıracağını paylaşan İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

‘Yarısı Bizden’ kampanyasına 270 bin vatandaş başvuru yaptı!

Kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen kampanya sona ererken 269 bin 670 başvuru yapıldı. En fazla başvuru Bahçelievler, Bağcılar, Güngören, Üsküdar, Fatih ilçelerinden yapıldı.

İş Bankası'ndan Yuvam hesabı olanlara dev kampanya! Tam 1.000 USD verilecek!

İş Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kampanya, YUVAM Hesabı açan müşterilere büyük avantajlar sunuyor.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, yine müşterilerini memnun edecek bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 300 TL hediye edeceğini duyuran banka, kampanyanın katılım şartlarını ve detaylarını da paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan akaryakıt alan araç sürücülerine büyük jest! Hesaplara para yatacak!

Peş peşe düzenlediği kampanyalarla gündemdeki yerini korumaya devam eden Ziraat Bankası, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Akaryakıt sektörüne özel düzenlenen kampanya kapsamında araç sürücülerinin hesabına 75 TL yatırılacak.

Garanti Bonus kartı olanlara müjde! Hesaplara para yatacağı duyuruldu!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Garanti BBWA, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bonus kartlılara özel düzenlenen kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 200 TL yatırılacağı paylaşıldı.

Yapı Kredi Worldcard’ı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Bankalar düzenlediği kampanyalarla hem mevcut müşterilerini sevindiriyor hem de yeni müşteri kazanmayı amaçlıyor. Yapı Kredi de bu kapsamda, Worldcard’ı olan müşterilere özel bir kampanya düzenleyerek kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin hesabına tam bin lira yatırılacağını duyurdu.

Isuzu D-Max kampanya Haberi

Isuzu D-Max kampanya

Son dönemde otomotiv sektöründe artan fiyatlar sebebiyle birçok kişi uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladı. Bazı firmalar satışlarını yeniden arttırmak için otomobillerinin fiyat listelerinde kampanyalar düzenlemeye başladılar. Bunlardan biri de Anadolu Isuzu oldu. Isuzu, Mart ayına özel D-Max modeli için bir kampanya başlattı. 

Isuzu D-Max Mart ayı kampanyası

Anadolu Isuzu, pikap modelli olan D-Max'e özel bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında D-Max pikap modelini satın alan herkese, 110 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve yüzde 0,69 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuyor. Bu kampanya Mart ayı boyunca tüm Isuzu yetkili satıcılarında ve bayilerinde geçerli olacak.

Peki Isuzu D-Max pikap modelinin kampanya sonrasındaki fiyat listesi nasıl? Özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...

Isuzu D-Max modeli Özellikleri

Pikap modeli olan D-MAX, dört farklı...