09 / 05 / 2024

ISVEA Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano

ISVEA Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano

17 ödüle layık görülen İtalyan ISVEA’nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, İtalyan tasarım kültürünü Sivas'ta hem sektör profesyonellerine hem de öğrencilere anlatma fırsatı buldu.

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye 3 yeni atama!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na Orhan Demir, Raylı Sistemler Daire Başkanlığı'na Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin atandı.

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Orhan Demir İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na raylı sistem uzmanı Orhan Demir atandı.

AHK Grubu, Körfez projelerinde yerli ürün kullanıyor!

Kumaştan mobilyaya, tasarımdan inşaata kadar pek çok alanda üretim yapan Antalyalı AHK Grubu, gözünü dünya çapında yatırımlara dikti.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Tasarımcı Ettore Giordano, Sivas’ta öğrencilerle buluştu!

17 ödüle layık görülen İtalyan ISVEA’nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, İtalyan tasarım kültürünü Sivas'ta hem sektör profesyonellerine hem de öğrencilere anlatma fırsatı buldu.

ISVEA'dan tasarım ve teknoloji şovu!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojileri, ödüllü tasarımları ile damgasını vuruyor.

Tevfik Göksu: Esenler'in 100 yıllık planlamasını yapacağız!

Esenler Kent Konseyi’nde, Esenler'in 100 yıllık planlamasını yapacaklarını açıklayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Askeri bölge için plandan tasarıma değil tasarımdan plana geçmek istiyoruz ve bu plan için herkesi dinliyoruz" dedi.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

ISVEA Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano Haberi

ISVEA Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano

Türkiye'ye geldiğinden bu yana İtalyan tasarım anlayışı ile dikkatleri üzerine çeken ve uluslararası saygın tasarım otoriteleri tarafından toplam 17 ödüle layık görülen İtalyan ISVEA’nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, İtalyan tasarım kültürünü Sivas'ta hem sektör profesyonellerine hem de öğrencilere anlatma fırsatı buldu.


Sivas iş dünyası Isvea'nın ödüllü İtalyan tasarımlarını inceledi

İtalyan Isvea, Karadağ Yapı ile birlikte Sivas’ın önde gelen iş adamlarını, sektör temsilcileri, mimar ve müteahhitlerini Sivas Büyük Otel'de ağırladı. 


Akşam yemeğinde bir sunum gerçekleştiren ISVEA'nın CDO'su (Chief Design Officer) Ettore Giordano konuşmasında, odağına tasarım değerini koyan şirketlerin piyasa değerlerinin ve cirolarının da arttığına vurgu yaptı. Isvea'nın da bu bağlamda İtalyan tasarım kültürünü en iyi şekilde yansıtan marka olduğuna dikkat çekti. Pazarda ilgi görmelerinin sebebi olarak tasarım ve teknoloji odaklı bir marka...