09 / 05 / 2024

ISVEA uluslararası projeleri

ISVEA uluslararası projeleri

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; uluslararası projelerde yer almaya devam ediyor. Dubai'den sonra şimdi de Singapur’daki The Panorama Condo projesinin banyoları ISVEA tarafından dekore edildi.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Mega projeler uluslararası finansmanla hayata geçirilecek!

Yeni Ekonomi Programı'na (YEP) göre, ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak başlanmamış projeler askıya alınacak ve mega-altyapı projeleri doğrudan yabancı yatırım yoluyla, uluslararası finansmanla inşa edilecek.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları final projeleri açıklandı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları final projeleri açıklandı..

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

MIPIM'de mega proje kavramı konuşuldu!

‘Türkiye’deki mega projelere mimari bakış’ başlığında ilk gün gerçekleştirilen panelde mimarlar ‘mega proje’ kavramını tartıştı.Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu, Murat Tabanlıoğlu, Murat Kader, imza attıkları uluslararası projeleri ile sahnedeydi

ISVEA, Uşak'ta mağaza açtı!

Uşak'ta ilk mağazasını açan İtalyan ISVEA, Türkiye genelinde toplam 37 satış noktasına ulaştı. ISVEA, uluslararası ödüllere sahip İtalyan tasarım gücünü yansıttığı koleksiyonlarını Uşak'taki ilk satış noktasında tüketicilerle buluşturuyor.

Çağdaş Holding'in projeleri Domexpo'da ilgi gördü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Domexpo'ya katılan Çağdaş Holding'in yeni projeleri ilgi gördü.

Vadistanbul'un Bulvar etabına uluslararası alanda ödül!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı ödülü ISVEA'nın!

Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen, Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne ISVEA layık görüldü.

1991 yılında Eczacıbaşı Topluluğu İş Merkezi projeleri için uluslararası yarışma açılmış!

1991 yılında Levent'te yapılacak Eczacıbaşı Topluluğu İş Merkezi için uluslararası bir yarışma açılmış. 30 bin metrekare alanda yapılacak iş merkezi için ünlü mimar Kevin Roche İstanbul'a gelmiş.

ISVEA uluslararası projeleri Haberi

ISVEA uluslararası projeleri

Tüm dünyada pek çok prestijli projede yer alan ISVEA;  Wheelock Properties tarafından hayata geçirilen The Panorama Condo projesini İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırdı. 

The Panorama Condo 20 katlı 2 kule ve 17 katlı 4 kule olmak üzere toplam 698 daireden oluşurken; projenin tüm banyolarında klasik ve modernin muhteşem uyumunu ortaya koyan ISVEA Purita Serisi kullanıldı. Klasik esintilerle modern çizgilerin harmanlanarak tasarlandığı, kullanım kolaylığı ve sadeliği ile ön plana çıkan seri, projenin genel tarzına uygun olarak seçildi. 

Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünlerle tüketicilerinden tam not aldıklarını belirten ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, hedeflerinin uluslararası alandaki saygın ve önemli projelerde yakaladıkları başarıyı arttırarak devam ettirmek olduğunu ifade...