07 / 05 / 2024

ISVEA yeni serileri

ISVEA yeni serileri

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

ISVEA İzmir'de mağaza açtı!

ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. İzmir’de 6 satış noktasıyla hizmet vermeye başlayan ISVEA, Türkiye genelinde toplam 36 satış noktasına ulaştı.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Eagle Residence'ın banyolarına ISVEA imzası!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, yeni konut projelerine adını yazdırmaya devam ediyor. Selimoğlu Group’un Kartal’da yükselen Eagle Residence projesinin banyolarında İtalyan ISVEA’nın imzası bulunuyor.

ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

İtalyan Isvea Gürcistan'da mağaza açtı!

ISVEA; yeni açtığı satış noktalarıyla gerek yurt içi gerek yurt dışındaki büyümesine devam ediyor. ISVEA, Gürcistan’ın en gözde şehirleri arasında yer alan Tiflis’te açtığı yeni satış noktasıyla yurt dışı atağını sürdürüyor.

VitrA'dan yeni Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri!

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.

ISVEA 35.şubesini Ankaraya açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, Ankara’da ikinci mağazasını açtı ve Türkiye'de 35 satış noktasına ulaştı.

ISVEA Adana’ya 3. mağazasını açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, stratejik konumuyla Akdeniz’in en önemli şehirlerinden Adana’da açtığı 3. mağazasıyla birlikte Türkiye’de 34. satış noktasına ulaştı.

İtalyan ISVEA Sivas’ta ilk mağazasını açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, İç Anadolu’nun en büyük şehirlerinden Sivas’ta açtığı ilk mağazayla birlikte Türkiye’de 33 satış noktasına ulaştı.

Seramiksan ilk kez ISH Frankfurt'ta!

Modern tasarımlı vitrifiye serileri ile fark yaratan Seramiksan, vitrifiye koleksiyonunda yer alan Volcano, Ocean ve Terra’yla birlikte yeni serileri Luna, Silva ve Natura'yı da ISH Frankfurt 2015’te görücüye çıkardı.

ISVEA yeni serileri Haberi

ISVEA yeni serileri

1955 yılından beri düzenlenen dünyanın en prestijli ve en büyük çaplı tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen, ürünlerin tasarım alanındaki performanslarını değerlendiren Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Bu yıl 56 ülkeden 1.994 tasarımcı Red Dot Design'a başvurdu. 25 ülkeden tasarım liderleri ve uzman gazetecilerin yer aldığı jüri, birbirinden farklı tam 4 bin 928 yenilikçi projeyi değerlendirdi. 


Tasarımlarıyla dünya genelinde adından söz ettiren İtalyan ISVEA, ALLEGRO serisinden sonra Sott’Aqua serisi ile ikinci kez Red Dot ödüllerinde büyük bir başarıya imza attı. ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan alan, İtalyanca “su altı dünyası” anlamına gelen Sott’Aqua serisi ile büyük ödüle layık görüldü. Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen ödül törenine katılan ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz  ve ISVEA CDO'su (Chief...